Εργοτέλης: Η αποστολή για το ντέρμπι με τον Ιωνικό

Όλοι οι βασικοί παίκτες του Εργοτέλη βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη για το ντέρμπι με τον Ιωνικό (3/3-15.00) στη Νίκαια

Εργοτέλης: Η αποστολή για το ντέρμπι με τον Ιωνικό

Ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Super League 2 στην πρώτη θέση, αλλά το γεγονός αυτό δεν επιτρέπει την παραμικρή χαλάρωση στις τάξεις των Κρητικών. Δεν υπάρχει και χρόνος για αποφόρτιση από τη στιγμή που ο δεύτερος γύρος ξεκινά με μεσοβδόμαδη αγωνιστική και μάλιστα οι κιτρινόμαυροι καλούνται να αντιμετωπίσουν εκτός έδρας σε ντέρμπι κορυφής τον Ιωνικό (3/3-15.00).

Το θετικό για τον προπονητή της ομάδας του Ηρακλείου, Γιάννη Ταουσιάνη, είναι πως μπορεί αν υπολογίζει σε όλους τους βασικούς παίκτες για την απαιτητική αποστολή στη Νίκαια. Ο Γκανέζος στράικερ Τσαρλς Κουατένγκ και ο Αλβανός κεντρικός αμυντικός Έντισον Κόλα βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας, αλλά δεν επηρεάζουν τα πλάνα ενδεκάδας των Κρητικών.

Ο Ταουσιάνης επέλεξε ουσιαστικά ίδια αποστολή σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, όπου ο Εργοτέλης πανηγύρισε την τέταρτη νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια. Οι παίκτες που ταξίδεψαν για την Αθήνα είναι οι: Κατσιμήτρος, Τζελέπης, Κατσούρι, Νεράλ, Ποζατζίδης, Σερβιλάκης, Αλεξάκης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σαρρής, Πέϊος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Άπι, Τσέλιος, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Κόνραντ, Πατρινός, Κοκκίνης.