Τεννές: «Μοναδικός στόχος η άνοδος»

Ο Μπάμπης Τεννές έπιασε δουλειά στην Ξάνθη και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στον πάγκο του ΑΟΞ, αύριο (3/3) με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας.

Τεννές: «Μοναδικός στόχος η άνοδος»

Έτοιμος για το ντεμπούτο του στον πάγκο της Ξάνθης ο Μπάμπης Τεννές. Ο έμπειρος τεχνικός είδε την ομάδα στην Πάτρα με την Παναχαϊκή την Κυριακή (28/2), τη Δευτέρα (1/3) ανακοινώθηκε και αύριο (3/3) θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας της Ξάνθης στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας, στα Πηγάδια.

Ο Τεννές στις πρώτες του δηλώσεις ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει τίποτε άλλο στο μυαλό του εκτός από την άνοδο στη Super League 1.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Μπιλ Πάπας, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Τάσο Γιαμουρίδη και τους συνεργάτες τους, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου.

Έχω έρθει σε μία ομάδα που μας παρέχει τα πάντα, που είναι ευλογία να είσαι ποδοσφαιριστής, προπονητής, υπάλληλος και νομίζω ότι θα πρέπει όλοι εμείς, να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να καταφέρει η ομάδα να φτάσει στο στόχο της που είναι ένας και μοναδικός. Η άνοδος.

Είναι γεγονός ότι έχουμε χάσει λίγο έδαφος αλλά με πολλή δουλειά και αρκετή αφοσίωση στον στόχο, πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο νέος προπονητής της Ξάνθης, Μπάμπης Τεννές.