Η δήλωση Παπαδόπουλου μετά το «διαζύγιο» με την Παναχαϊκή

Ο Νίκος Παπαδόπουλος τοποθετήθηκε για το τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα της Παναχαϊκής. Θυμίζουμε πως νωρίτερα σήμερα (23/2 η ΠΑΕ είχε ανακοινώσει το "διαζύγιο" με τον έμπειρο τεχνικό.

 Η δήλωση Παπαδόπουλου μετά το «διαζύγιο» με την Παναχαϊκή

Παναχαϊκή και Νίκος Παπαδόπουλος δεν συνεχίζουν μαζί, κάτι που έγινε γνωστό σήμερα (23/2) και επίσημα με την ΠΑΕ Παναχαϊκή να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον έμπειρο τεχνικό.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος από την πλευρά του, μετά την αποχώρηση του από την ομάδα της Πάτρας προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Έπειτα από συζήτηση που είχαμε με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Γιώργο Μπάρλο αποφασίσαμε από κοινού να ολοκληρωθεί η συνεργασία μας θεωρώντας πως αυτό είναι το καλύτερο τόσο για την ομάδα όσο και για μένα τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην Παναχαϊκή προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να δουλέψω με στόχο να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα παλέψει για το μεγάλο όνειρο της επιστροφής στην Super League.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια για τη συνεργασία που είχαμε τον πρόεδρο κ. Γιώργο Μπάρλο, όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τους συνεργάτες μου και γενικά όλους τους ανθρώπους με τους οποίους δούλεψα αυτό το χρονικό διάστημα. Εύχομαι ολόψυχα σε αυτή την ιστορική ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να έχει μόνο επιτυχίες».