Επίσημο: Τέλος ο Παπαδόπουλος από την Παναχαϊκή

Τέλος και επίσημα από την Παναχαϊκή ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ανακοινώθηκε σήμερα (23/2) η λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Επίσημο: Τέλος ο Παπαδόπουλος από την Παναχαϊκή

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά και το αρνητικό αποτέλεσμα με τον Εργοτέλη, ήταν γνωστό πως δεν θα συνεχίσει στην Παναχαϊκή. Εκείνο που έμενε ήταν το τυπικό της υπόθεσης με την ΠΑΕ Παναχαϊκή να ανακοινώνει σήμερα (23/2) τη λύση της συνεργασίας της με τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος αντικατέστησε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος ξεκίνησε το καλοκαίρι στην ομάδα της Πάτρας αλλά αποχώρησε για να έρθει ο Νίκος Παπαδόπουλος που δεν έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα αφού είχε ανακοινωθεί στις 21 Οκτωβρίου.

Παναχαϊκή: Τέλος ο Παπαδόπουλος

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 και ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος λύουν σήμερα, 23/2/2021 την επαγγελματική τους συνεργασία με κοινή συναίνεση. Η διοίκηση και προσωπικά ο Πρόεδρος της ομάδας ευχαριστεί τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο αλλά και εξαίρετο άνθρωπο για όσα πρόσφερε στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας. Εις το επανιδείν» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναχαϊκή για την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή, Νίκο Παπαδόπουλο.

Θυμίζουμε πως ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε δουλέψει ξανά στην Παναχαϊκή την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 στο πρωτάθλημα της Football League στο νότιο όμιλο.