Επίσημο: Ο Μένκα στον Λεβαδειακό

Ο Ορέστης Μένκα υπέγραψε στον Λεβαδειακό και ανακοινώθηκε από την «πράσινη» ΠΑΕ. Ο 28χρονος τερματοφύλακας έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Παναχαϊκή και επέστρεψε στην ομάδα της Βοιωτίας.

Επίσημο: Ο Μένκα στον Λεβαδειακό

Δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του ο Ορέστης Μένκα. Ο 28χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος πριν από λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή, έδωσε τα χέρια με την ΠΑΕ Λεβαδειακός.

Ο Μένκα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Βοιωτίας και γυρίζει στη Λιβαδειά. Μάλιστα σήμερα (18/2) ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του Λεβαδειακού.

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ορέστη Μένκα.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας επιστρέφει στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ έπειτα από τη θητεία του σε Αιγινιακό, Απόλλωνα Πόντου και Δόξα Δράμας, με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε σημαντική πορεία, καταφέρνοντας μάλιστα να βραβευτεί στην περσινή (38η) γιορτή του ποδοσφαιριστή, του ΠΣΑΠ ως ο καλύτερος τερματοφύλακας της σεζόν 2018-2019 στη Football League (πριν μετονομαστεί σε Super League 2), ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν η Παναχαΐκή» αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα (18/2) η ΠΑΕ Λεβαδειακός για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 28χρονου τερματοφύλακα Ορέστη Μένκα.

Την Τρίτη (16/2) είχε ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας του παίκτη με την Παναχαϊκή: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891 ανακοινώνει τη συναινετική λύση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Ορέστη Μένκα και του εύχεται προσωπική υγεία και καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα».