Παναχαϊκή: Τέλος ο Μένκα - Η διπλή αποστολή για την Κρήτη

Τέλος από την Παναχαϊκή, ο Ορέστης Μένκα. Ανακοινώθηκε η αποστολή για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις στην Κρήτη.

Παναχαϊκή: Τέλος ο Μένκα - Η διπλή αποστολή για την Κρήτη

Ο Ορέστης Μένκα αποτελεί από σήμερα (16/2) και επίσημα παρελθόν από την Παναχαϊκή.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας δεν ήταν στα πλάνα του Νίκου Παπαδόπουλου για τη συνέχεια της σεζόν και οι Αχαιοί ανακοίνωσαν το συναινετικό «διαζύγιο».

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891 ανακοινώνει τη συναινετική λύση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Ορέστη Μένκα και του εύχεται προσωπική υγεία και καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Στα αγωνιστικά τώρα, η ομάδα έχει μπροστά της δύο αγώνες για το πρωτάθλημα στην Κρήτη με Χανιά και Εργοτέλη.

Εν όψει των δύο αναμετρήσεων για την 9η και 10η αγωνιστική, ο προπονητής της ομάδας της Πάτρας, Νίκος Παπαδόπουλος μετρά τρεις απουσίες, καθώς παραμένουν τραυματίες ο Κουσκουνάς και ο Πλιάτσικας, ενώ πρόβλημα τραυματισμού έχει προκύψει και για τον Σταμόπουλο που τελικά έμεινε εκτός.

Την αποστολή της Παναχαϊκής αποτελούν οι: Κολοβούρης, Σούλης, Μικές, Αποστολόπουλος, Πάνος, Λαρέα, Πλιάτσικας, Πατάπης, Μαρκοπουλιώτης, Μουστακόπουλος, Μπρους, Ανάκογλου, Μπάτροβιτς, Γιούσης, Τσερούτι, Μασούρας, Αραβίδης, Μπελεζάκης, Παπαδόπουλος, Σκεπετάρης, Αργυρόπουλος, Κόκας.

Θυμίζουμε πως η ομάδα της Πάτρας αρχικά θα παίξει την Τετάρτη (17/2) με τα Χανιά και το Σάββατο (20/2) θα αναμετρηθεί με τον Εργοτέλη.