Super League 2: Λύτρωση στο 97' για τον Λεβαδειακό - Νίκες για Ιωνικό και Ξάνθη

Ο Λεβαδειακός έκαμψε στο 97' την αντίσταση της μαχητικής Ιεράπετρας (1-0) και παραμένει στην κορυφή της Super League 2. Από κοντά και ο Ιωνικός που κέρδισε τον Απόλλωνα Λάρισας (1-0). Η Ξάνθη νίκησε στην Άρτα (0-1).

Super League 2: Λύτρωση στο 97' για τον Λεβαδειακό - Νίκες για Ιωνικό και Ξάνθη

Στην 7η αγωνιστική, όπου τα γκολ έμπαιναν με το σταγονόμετρο στα ματς της Super League 2, ο Λεβαδειακός πέτυχε το δικό του τέρμα στο 97' της συνάντησης με την μαχητική Ιεράπετρα (1-0), χάρη σε πλασέ του Χρήστου Τζιώρα και έτσι παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.



Η εξαιρετική πορεία του Ιωνικού στο ξεκίνημα της περιόδου στην Super League 2 συνεχίστηκε με μία ακόμα επιτυχία. Η ομάδα της Νίκαιας κέρδισε τον ποιοτικό Απόλλωνα Λάρισας (1-0) και καμαρώνει στην δεύτερη θέση της κατάταξης.



Η Ξάνθη εξακολουθεί να δυσκολεύεται να επιβεβαιώσει την δυναμική της στη φετινή περίοδο, αλλά αυτήν την φορά τουλάχιστον κέρδισε στην Άρτα, τον Καραϊσκάκη (0-1) και βελτίωσε τη θέση της στη βαθμολογία.

Προβληματική και η εικόνα της Παναχαϊκής, η οποία αρκέστηκε στον αβθμό της ισοπαλία στην Δράμα (0-0) κόντρα στην Δόξα, που ακόμα αναζητά τα πατήματά της και την σταθερότητα στη σεζόν που ξεκίνησε με καθυστέρηση για λογαριασμό των Μαυραετών.

Αλλιώς αναμενόταν η πορεία του Διαγόρα και των Χανίων στο πρώτο σκέλος της φετινής περιόδου στη Super League 2 και αλλιώς εξελίσσεται στην πράξη. Η ομάδα της Ρόδου εξακολουθεί να εκπλήσσει ευχάριστα, καθώς πέρασε αλώβητη και το Νησιωτικό ντέρμπι κόντρα στον ΑΟΧ (1-1). Αντίθετα οι Κρητικοί που ξεκίνησαν ως φαβορί για την άνοδο, απογοητεύουν με μόνο μία νίκη σε επτά παιχνίδια.

Στα Τρίκαλα, η αναμέτρηση δύο φορμαρισμένων ομάδων όπως είναι ο ΑΟΤ και ο Εργοτέλης δεν ανέδειξε νικητή (0-0). Αμφότεροι πήραν από έναν πόντο και συνεχίζουν την πετυχημένη παρουσία τους στην φετινή σεζόν στη Β' Εθνική.

Τα αποτελέσματα (7η αγωνιστική)

Τρίκαλα-Εργοτέλης 0-0
Διαγόρας Ρόδου-Χανιά 1-1 (52’ Μπαστακός-86’ Μασένα)
Δόξα Δράμας-Παναχαϊκή 0-0
Λεβαδειακός-ΟΦ Ιεράπετρας 1-0 (97' Τζιώρας)
Καραϊσκάκης Άρτας-Ξάνθη 0-1 (76’ Εμπερτ)
Ιωνικός-Απόλλων Λάρισας 1-0 (56’ Κάστρο)

Η επόμενη αγωνιστική (8η)
Σάββατο (13/2-14.45)
Ξάνθη - Τρίκαλα (ΕΡΤ 3)
Χανιά - Ο.Φ. Ιεράπετρας (ERTSPORTS)
Κυριακή (14/2-14.45)
Ιωνικός - Καραϊσκάκης Άρτας (ERTSPORTS 2)
Απόλλων Λάρισας - Δόξα Δράμας (ERTSPORTS 3)
Εργοτέλης - Διαγόρας (ERTSPORTS 4)
Παναχαϊκή - Λεβαδειακός (ΕΡΤ 3)