Η ΠΑΕ Ιωνικός για τους οπαδούς στην Πάτρα: «Τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες...»

Η ΠΑΕ Ιωνικός εξέδωσε ανακοίνωση για την παρουσία οπαδών στην Πάτρα: «Τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες...»

Η ΠΑΕ Ιωνικός για τους οπαδούς στην Πάτρα: «Τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες...»

Οπαδοί του Ιωνικού, παρά την απαγόρευση μετακινήσεων, βρέθηκαν την Κυριακή (7/2) στις κερκίδες του γηπέδου της Αγυιάς, στην Πάτρα, για τον αγώνα με την Παναχαϊκή για την 6η αγωνιστική της Super League 2.

Γι' αυτό το θέμα, που πήρε έκταση στα ΜΜΕ, η ΠΑΕ Ιωνικός εξέδωσε σήμερα (8/2) ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζει ότι ό,τι έγινε ήταν στο πλαίσιο της νομιμότητας.

Και στην Πάτρα για το ματς με την Παναχαϊκή οι οπαδοί του Ιωνικού!

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Ιωνικός, με αφορμή ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας και έχουν να κάνουν με το χθεσινό παιχνίδι απέναντι στην Παναχαϊκή, στο γήπεδο της Αγυιάς στην Πάτρα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SL2, επιθυμεί να διευκρινίσει τα εξής, προς αποκατάσταση της αλήθειας:

Κάθε μέλος της αποστολή της ομάδας μας, μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο και τα στελέχη – προσωπικό που προβλέπονται – αριθμητικά – από το υγειονομικό πρωτόκολλο για τα εκτός έδρας παιχνίδια, ταξίδεψε 211 χιλιόμετρα από την Αθήνα στην Πάτρα με ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ. Έχοντας ο κάθε ένας πάνω του, το χαρτί που απαιτεί η διαδικασία για την σχετική μετακίνηση, για τις ανάγκες του αγώνα.

Κάθε μέλος της αποστολή της ομάδας μας, μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο και τα στελέχη – προσωπικό που προβλέπονται – αριθμητικά – από το υγειονομικό πρωτόκολλο για τα εκτός έδρας παιχνίδια, εισήλθε στο γήπεδο της Αγυιάς ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ και ελέγχθηκε στην είσοδο από την γηπεδούχο ομάδα και την Αστυνομία, βάσει της σχετικής λίστας. Από την οποία, δεν μπορεί να παρεκκλίνει καμία ΠΑΕ, καθώς επαναλαμβάνουμε, είναι συγκεκριμένος ο αριθμός των φιλοξενούμενων, σε κάθε αγώνα και σε κάθε γήπεδο, που δικαιολογείται και μπορεί να εισέλθει στην εκάστοτε αθλητική εγκατάσταση.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται με επίσημα έγγραφα, αφού η έκθεση της Ελληνικής Αστυνομίας είναι «λευκή» σε ότι έχει να κάνει την ομάδα μας, τις διαδικασίες μετακίνησης προς την Πάτρα και την είσοδο στο γήπεδο από τον προβλεπόμενο αριθμό των διοικούντων μας, των στελεχών και των εκτός αποστολής ανθρώπων, που βρίσκονταν στην εξέδρα που παραχωρήθηκε από την φιλόξενη ομάδα της ΠΑΕ Παναχαϊκής, την οποία ευχαριστούμε.

Κατόπιν τούτου, η ΠΑΕ Ιωνικός, που ήδη έχει ευχαριστήσει και την Ελληνική Αστυνομία με επίσημο έγγραφο, θα ήθελε να αφήσει πίσω τα κακόβουλα δημοσιεύματα που αλλοιώνουν την πραγματικότητα και στοχοποιούν την ομάδα μας και να αναδείξει μόνο την πραγματικότητα και τις νόμιμες διαδικασίες που τηρήθηκαν».