Και στην Πάτρα για το ματς με την Παναχαϊκή οι οπαδοί του Ιωνικού!

Παρά την απαγόρευση μετακίνησης μεταξύ νομών, οπαδοί του Ιωνικού βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Αγυιάς, στην Πάτρα, εμψυχώνοντας την ομάδα της Νίκαιας στον αγώνα για την 6η αγωνιστική της Super League 2 με την Παναχαϊκή.

Και στην Πάτρα για το ματς με την Παναχαϊκή οι οπαδοί του Ιωνικού!

Κι ενώ σ' όλη την Ελλάδα - υποτίθεται - ότι ισχύει απαγόρευση μετακίνησης μεταξύ νομών, κι ενώ τα ματς - υποτίθεται - ότι διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών οι οπαδοί του Ιωνικού δεν χάνουν ματς για ματς στην επαρχία ευρισκόμενοι στις κερκίδες τους!

Μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2, που βρέθηκαν στο Παγκρήτιο για το ματς με τον Εργοτέλη (σ. κι υπήρξε ένταση με τους οπαδούς των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια με αποτέλεσμα να επέμβει, καθυστερημένα η Αστυνομία, αφού δεν είχαν ούτε οι μεν ούτε οι δε θέση στο γήπεδο...), το επανάλαβαν στη 2η αγωνιστική πηγαίνονατς στα στα Πηγάδια της Ξάνθης, όπου στις εξέδρες του γηπέδου παρατηρήθηκε συνωστισμός με τις εικόνες να μην θύμιζουν και τόσο την εποχή του ...κορονοϊού.

Κάτι που επαναλήφθηκε και σήμερα, στο γήπεδο της Αγυιάς στην Πάτρα. αφού οπαδοί του Ιωνικού βρέθηκαν για να υποστηρίξουν την ομάδα τους στο ματς της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Τώρα το πως ταξίδεψαν και μπήκαν στο γήπεδο είναι το μεγάλο ερωτηματικό που καλούνται ν' απαντήσουν οι ιθύνοντες που είναι επιφορτισμένοι με την τήρηση των μέτρων ανασχεσης της πανδημίας