Καραϊσκάκης Άρτας: Νέος προπονητής ο Γιάννης Μάγγος

Ο Γιάννης Μάγγος, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τον Απόλλωνα Λάρισας, είναι ο νέος προπονητής του Καραϊσκάκη Άρτας.

Καραϊσκάκης Άρτας: Νέος προπονητής ο Γιάννης Μάγγος

Aλλαγή προπονητή στην ΑΕ Καραϊσκάκης μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας. Μάλιστα οι Αρτινοί έδωσαν τα χέρια με τον πρώην προπονητή της ομάδας της Λάρισας, Γιάννη Μάγγο!

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός ήταν μέχρι πριν λίγες ημέρες στον πάγκο του Απόλλωνα Λάρισας και αντικαθιστά τον Βασίλη Αργυρίου στον Καραϊσκάκη.

«Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Μάγγο. Ο 38χρονος (26 Ιουλίου 1982) Καρδιτσιώτης τεχνικός αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας μας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League 2.

Είναι απόφοιτος Τ. Ε. Φ. Α. Α. και κάτοχος του UEFA Pro και εργάστηκε παλαιότερα ως γυμναστής σε Βέροια, Λάρισα, Τρίκαλα, Εορδαϊκό, Τύρναβο, Αναγέννηση Καρδίτσας και Α. Ο. Καρδίτσας.

Εργάστηκε με επιτυχία επίσης στον Α. Ο. Καρδίτσας στην Γ Εθνική, την περίοδο 2013-14, στον Τύρναβο στην Football League την περίοδο 2014-15 και στους Απόλλωνα Λάρισας και Δωτιεα Αγιάς, στην Γ Εθνική. Ο νεαρός τεχνικός έχει εργαστεί στην Αναγέννηση Καρδίτσας η οποία αγωνιζόταν τότε την περίοδο 2016-17 στην Football League.

Super League 2: Τεράστια «διπλά» για Ιωνικό και Τρίκαλα, ξέσπασε ο Απόλλων (highlights - βαθμολογία)

Το 2017-2019 ανέλαβε τον Ο. Φ. Ιεράπετρας στην Γ Εθνική. Πριν την ομάδα μας ο κος Μάγγος βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Απόλλωνα Λάρισας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του Καραϊσκάκη Άρτας.