Ξάνθη: Τέλος ο συνεργάτης του Πόποβιτς, Ζέλικο Κάλατς

Αλλαγές στο τεχνικό τιμ της Ξάνθης. Ο Ζέλικο Κάλατς, εκ των συνεργατών του Τόνι Πόποβιτς, αποτελεί παρελθόν.

Ξάνθη: Τέλος ο συνεργάτης του Πόποβιτς, Ζέλικο Κάλατς


Τέλος από την Ξάνθη ο Ζέλικο Κάλατς. Ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας και συνεργάτης του Τόνι Πόποβιτς στον πάγκο, αποχώρησε από την ομάδα της Ξάνθης, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο Aυστραλός, που ως παίκτης είχε αγωνιστεί και στην Καβάλα, ήταν στενός συνεργάτης του Πόποβιτς και μένει να φανεί αν πρόκειται για αποχώρηση που προοιωνίζεται και αυτή του 47χρονου τεχνικού.

«Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με τον προπονητή τερματοφυλάκων KALAC ZELJKO.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη.

Βέβαια την ίδια ώρα...φουντώνουν οι φήμες για το μέλλον του Τόνι Πόποβιτς, μετά το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα αλλά φαίνεται πως για την ώρα τουλάχιστον, έχει τη στήριξη των ανθρώπων της ΠΑΕ. Βέβαια εάν τα αποτελέσματα δεν αλλάξουν άμεσα τις επόμενες αγωνιστικές, τότε δεν αποκλείεται να έρθει και το «διαζύγιο» με τον Τόνι Πόποβιτς, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα με την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, με στόχο την άμεση επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία.