Απόλλων Λάρισας: Παραιτήθηκε ο Γιάννης Μάγγος

Ο Γιάννης Μάγγος υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λάρισας, μετά την ήττα από την Παναχαϊκή. Τι έγραψε στην επιστολή του.

Απόλλων Λάρισας: Παραιτήθηκε ο Γιάννης Μάγγος

Η νέα ήττα του Απόλλωνα Λάρισας στο πρωτάθλημα της Super League 2, αυτή τη φορά με «θύτη» την Παναχαϊκή, αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το... ποτήρι για τον Γιάννη Μάγγο, ο οποίος και υπέβαλε την παραίτησή του από το προπονητικό πόστο της θεσσαλικής ομάδας.

Στην επιστολή παραίτησής του, ο νεαρός τεχνικός επισήμανε τα εξής:

«Μετά και την σημερινή ήττα από την Παναχαϊκή και επειδή δεν μου αρέσουν τα μισόλογα, θεωρώ πως πρέπει να θέσω την παραίτηση μου, στην διάθεση της διοίκησης, προκειμένου να αποφασίσει το καλύτερο για την ομάδα.

Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν πανέτοιμοι να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα, στα τέλη Σεπτεμβρίου, όμως η αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος φαίνεται πως είχε καταλυτικά αρνητικό αντίκτυπο στην ομάδα.

Επειδή αγαπάω τον Απόλλωνα και θέλω να πάει μπροστά, θεωρώ τον εαυτό μου, να έχει αναμφίβολα μερίδιο ευθύνης, γι αυτό και παραιτούμαι για να τον βοηθήσω να βρει το δρόμο του.

Ο Απόλλωνας δεν πρόκειται να βγει από την καρδιά μου, ούτε φυσικά οι άνθρωποι της διοίκησης και δη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Μαντζανάς, με τους οποίους είχα άψογη συνεργασία.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, στην τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές της ομάδος για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Καλή τύχη στον Απόλλωνα».