Απόλλων Λάρισας: Χωρίς Γλύκο στην Ιεράπετρα

Χωρίς τον έμπειρο γκολκίπερ Παναγιώτη Γλύκο ταξίδεψε η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ιεράπετρα

Απόλλων Λάρισας: Χωρίς Γλύκο στην Ιεράπετρα

Για την Κρήτη αναχώρησε η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας, ενόψει της συνάντησης της τέταρτης αγωνιστικής της Super League 2 που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (27/1-15.00) στην Ιεράπετρα. Το πρόβλημα για τον προπονητή Γιάννη Μάγγο είναι πως και σε αυτό το ματς, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον βασικό τερματοφύλακα Παναγιώτη Γλύκο, ο οποίος χτύπησε στην αναμέτρηση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την Ξάνθη.

Αντί του έμπειρου πορτιέρε, στην αποστολή των μπλε κλήθηκε ο Αστράς, ενώ βασικός αναμένεται να είναι εκ νέου ο Τάλισον. Φυσικά, στόχος είναι η πρώτη νίκη στη σεζόν για μια ομάδα που διαθέτει παίκτες πρώτης γραμμής όπως ο Βαγγέλης Μόρας και ο Κλάους Αθανασιάδης στο δυναμικό της , αλλά για την ώρα υπολειτουργεί.

Οι παίκτες που ταξίδεψαν για λογαριασμό της ομάδας της Φιλιππούπολης στο Λασίθι είναι οι: Τάλισον, Αστράς, Σκούπρα, Καρρίκι, Γκόλιας, Μόρας, Χατζής, Τζοβάρας, Μπαστιάνος, Μπάλλας, Χατζητερζόγλου, Τασιούλης, Μπρέμπος, Γκουντρουμπής, Λίταινας, Αθανασιάδης, Μπαλογιάννης, Μπάμπης, Μπούσης, Λουκάς, Νύκταρης, Νούσιος.