Super League 2: «Διπλό» κορυφής ο Λέβαδειακός * Σεφτέ η Παναχαϊκή, ισοπαλία στη Νίκαια (Highlights)

Ο Λεβαδειακός κέρδισε στο Ηράκλειο τον Εργοτέλη (1-0) και καμαρώνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Πρώτη νίκη για την Παναχαϊκή, ισοπαλίες σε Νίκαια και Άρτα στην τρίτη αγωνιστική της Super League 2  

Super League 2: «Διπλό» κορυφής ο Λέβαδειακός * Σεφτέ η Παναχαϊκή, ισοπαλία στη Νίκαια (Highlights)

Το πέρας της τρίτης αγωνιστικής στη Super League 2 βρίσκει τον Λεβαδειακό μόνο στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς οι Βοιωτοί πέρασαν νικηφόρα από το Παγκρήτιο (0-1) επί του Εργοτέλη. Σε ματς ελάχιστων εκατέρωθεν ευκαιριών, οι πράσινοι πήραν το σπουδαίο διπλό με πλασέ του Πολέτο στο 80’. Αρνητικό το ξεκίνημα των Κρητικών που μετρούν δύο ήττες σε ισάριθμα ματς στην έδρα τους (είχε προηγηθεί το 0-1 στην πρεμιέρα με τον Ιωνικό).

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι των νεοφώτιστων στη Νίκαια (1-1), όπου ο Ιωνικός έσωσε τον βαθμό στο 90', με πέναλτι του Κάστρο. Τα Τρίκαλα προηγήθηκαν στο 51' με σουτ του Σκόνδρα και συνεχίζουν την αήττητη πορεία τους στη Β' Εθνική. Αμφότερες οι ομάδες επιβεβαιώνουν με την μέχρι τώρα εικόνα τους πως μπορούν να σταθούν ανταγωνιστικά στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Χρειάστηκε να φθάσει η τρίτη αγωνιστική της Super League 2 για να κάνει σεφτέ στις νίκες η Παναχαϊκή, Έπειτα από δύο ισοπαλίες κόντρα στους νεοφώτιστους Τρίκαλα και Διαγόρα Ρόδου, οι Αχαιοί αντιμετώπισαν και τρίτη ομάδα που ανέβηκε φέτος από την Φούτμπολ Λιγκ και μάλιστα για πρώτη φορά στην ιστορία της, την Ιεράπετρα. Και πάλι, με άγχος οι ροσονέρι πήραν την νίκη (2-0) χάρη σε γκολ-πέναλτι του Χρήστου Αραβίδη στο 55’ και πλασέ του Μπάτροβιτς στο 81’. Στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε από τους Κρητικούς ο Μπασουέρο διευκολύνοντας το έργο της Παναχαϊκής.

Την ίδια ώρα στην Άρτα, στον πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο των Αγίων Αναργύρων, τα Χανιά κόλλησαν απέναντι στον μαχητικό Καραϊσκάκη (1-1). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Λόβριτς στο 8’, ενώ οι ανώτεροι Κρητικοί απάντησαν με τον Διαμαντόπουλο στο 51’, αλλά παρά την πίεση που άσκησαν ως το φινάλε δεν κέρδισαν και μετρούν δύο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ στο ξεκίνημα της περιόδου (είχε προηγηθεί επίσης 1-1, στην Λιβαδειά).

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής
Απόλλων Λάρισας - Διαγόρας 0–1: 65’ Γεωργίου.
Καραϊσκάκης Άρτας - Χανιά 1-1 (8’ πέναλτι Λόβριτς-51’ Διαμαντόπουλος)
Παναχαϊκή - Ο.Φ. Ιεράπετρας 2-0 (55’ πέναλτι Αραβίδης, 81’ Μπάτροβιτς)
Ιωνικός - Τρίκαλα 1-1 (90’ Κάστρο-51’ Σκόνδρας)
Εργοτέλης – Λεβαδειακός 0-1 (80’ Πολέτο).
Ξάνθη - Δόξα Δράμας ΑΝΑΒΟΛΗ

Η επόμενη αγωνιστική (4η)
Τετάρτη 27 Ιανουαρίου
Παναχαϊκή - Καραϊσκάκης Άρτας (15.00 ERT SPORTS/ERTflix)
Χανιά - Εργοτέλης (15:00 ERT SPORTS/ERTflix)
ΟΦΙ - Απόλλων Λάρισας (15:00 ERT SPORTS/ERTflix)
Διαγόρας - Ιωνικός (15:00 ERT SPORTS/ERTflix)
Τρίκαλα - Δόξα Δράμας (15:00 ERT SPORTS/ERTflix)
Λεβαδειακός - Ξάνθη (15.30 ΕΡΤ3)

Η βαθμολογία