Super League 2: Σεφτέ στις νίκες και κορυφή ο Διαγόρας Ρόδου! (vid+βαθμολογία)

Ο νεοφώτιστος Διαγόρας Ρόδου πανηγύρισε την πρώτη νίκη στη Super League 2, επικρατώντας στην Λάρισα του τοπικού Απόλλωνα (0-1) και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας

Super League 2: Σεφτέ στις νίκες και κορυφή ο Διαγόρας Ρόδου! (vid+βαθμολογία)

Έπειτα από εννιά ολόκληρα χρόνια επέστρεψε στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου ο Διαγόρας Ρόδου και όπως φαίνεται γύρισε για να μείνει. Οι δυο ισοπαλίες στο ξεκίνημα και ιδιαίτερα αυτή κόντρα στην Παναχαϊκή έδειξαν πως οι κυανέρυθροι διαθέτουν την ποιότητα και τη δυναμική για να σταθούν ανταγωνιστικά στη Super League 2 και στη Λάρισα το επιβεβαίωσαν, κάνοντας σεφτέ στα τρίποντα κόντρα στον Απόλλωνα (0-1). Έτσι, ανέβηκαν έστω και προσωρινά στο ρετιρέ της κατάταξης της Β’ Εθνικής, καθώς αύριο θα αγωνιστούν οι βαισκοί διεκδικητές της ανόδου.

Από την άλλη πλευρά, οι Θεσσαλοί με τους έμπειρους παίκτες στο δυναμικό τους (Μόρας, Κλάους Αθανασιάδης) δεν πείθουν στο δικό τους ξεκίνημα όπου μετρούν μόνο έναν πόντο σε τρία παιχνίδια, ενώ και στη σημερινή συνάντηση άρεσαν μόνο στο πρώτο 20λεπτο, πριν πάρουν σταδιακά τα ηνία οι Νησιώτες και φθάσουν στην νίκη με το κοντινό πλασέ του αρχηγού, Φώτη Γεωργίου, στο 65’.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Απόλλων Λάρισας - Διαγόρας 0–1: 65’ Γεωργίου.
Κυριακή (24/1)
Καραϊσκάκης Άρτας - Χανιά (14.00)
Παναχαϊκή - Ο.Φ. Ιεράπετρας (14.00)
Ιωνικός - Τρίκαλα (14.45-ΕΡΤ3)
Εργοτέλης - Λεβαδειακός (14.45)
Ξάνθη - Δόξα Δράμας ΑΝΑΒΟΛΗ

H βαθμολογία