Προσωρινή δικαίωση για τη Δόξα Δράμας

Η Δόξα Δράμας, που είχε προσφύγει στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, πήρε προσωρινή διαταγή και θα ξεκινήσει έτσι να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2 μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση με το πιστοποιητικό συμμετοχής της από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

Προσωρινή δικαίωση για τη Δόξα Δράμας

Δικαίωση -έστω και προσωρινή-, αλλά πάρα πολύ σημαντική εξέλιξη για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ 2 και φυσικά για την ιστορική ομάδα της Δόξας Δράμας.

Οι «μαυραετοί», που είχε προσφύγει στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών πέτυχαν την Πέμπτη (21/1) να πάρουν προσωρινή διαταγή και έτσι να ξεκινήσουν να αγωνίζονται μέχρι να τελεσιδικήσει -τουλάχιστον- η υπόθεση με το πιστοποιητικό συμμετοχής τους από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η Δόξα Δράμας θα μπει από την 4η αγωνιστική στο πρωτάθλημα, δηλαδή την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021 με το εκτός έδρας ματς κόντρα στα Τρίκαλα, ενώ στις πρώτες διαθέσιμες Τετάρτες θα δώσει εμβόλιμα τις αναμετρήσεις των τριών πρώτων στροφών του πρωταθλήματος. Δηλαδή με Χανιά εκτός στην πρεμιέρα, με Εργοτέλη εντός τη 2η αγωνιστική και με Ξάνθη εκτός την 3η αγωνιστική.

Η ανακοίνωση της Δόξας
«Τεράστια δικαίωση για την Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ καθώς πριν από λίγο μετά από τεράστια προσπάθεια του νομικού μας επιτελείου, η ομάδα μας μπορεί να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Στο διοικητικό δικαστήριο της Αθήνας μετά από περίπου μία ώρα συζήτησης, ο νομικός μας εκπρόσωπος Χάρης Γρηγορίου έπεισε με τα επιχειρήματά του τους δικαστές, οι οποίοι ανέστειλαν τις αποφάσεις της Ε.Ε.Α.
Ως εκ τούτου η ομάδα μας μπαίνει άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Super League 2.
Η Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ και τα μέλη του Δ.Σ. αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τον νομικό σύμβουλο της ομάδος μας και κορυφαίο νομικό Αθλητικού Δικαίου για την τεράστια συμβολή του για την εξασφάλιση της συμμετοχής της ομάδος μας στο Πρωτάθλημα της Sl2».