Super League 2, Volley League ανδρών: Εκκίνηση στις 16,17 Ιανουαρίου !

Η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων άναψε το πράσινο φως και η Super League 2 θα εκκινήσει το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιανουαρίου. Mαζί και η  Volley League  ανδρών.

Super League 2, Volley League  ανδρών: Εκκίνηση στις 16,17  Ιανουαρίου !

Επιτέλους τέλος στην απραξία και την αναμονή δέκα μηνών για τους παίκτες και τους επιτελείς της Super League 2 ! Στην καθοριστική τηλεδιάσκεψη της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων που έλαβε χώρα το μεσημέρι, με την συμμετοχή του προέδρου της Λίγκας Α2/Β’ Εθνικής Λεωνίδα Λεουτσάκου, άναψε το πράσινο φως για την έναρξη του πρωταθλήματος της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιανουαρίου !

Ο κ. Λεουτσάκος ενημέρωσε ήδη τους επιτελείς των συλλόγων της Β’ Εθνικής για τα ευχάριστα νέα, καθώς οι Ειδικοί της Επιτροπής έκαναν δεκτό το αίτημα για εκκίνηση της κατηγορίας. Φυσικά, θα εξακολουθήσει η τήρηση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου που είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό της Super League 1.

Volley League: Ο ΕΟΔΥ έδωσε το «ΟΚ» για να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα!

Μέχρι τώρα , εξάλλου όλα τα σχετικά τεστ που έχουν γίνει στο σύνολο των παικτών, προπονητών και παραγόντων των συλλόγων της Β’ Εθνικής δεν έχει βρεθεί κρούσμα κορονοϊού. Απομένει η τυπική ανακοίνωση από την πλευρά της Κυβέρνησης μέσω ΚΥΑ που είναι πιθανό να εκδοθεί ακόμα και στη διάρκεια της ημέρας !

Αντίθετα, δεν ξεκινάει η Football League στην οποία μπαίνει προς ώρας νέο φρένο, αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως αν όλα κυλήσουν καλά με την επανέναρξη της Super League 2 τότε ίσως επιτραπεί η επανέναρξη με συγκεκριμένα πάντα πρωτόκολλα.