Λεουτσάκος: Πιθανή έναρξη της Super League 2 στις 9 Ιανουαρίου

Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου δίνει ως πιθανότερη ημερομηνία έναρξης της Super League 2 ο πρόεδρος της Λίγκας Λεωνίδας Λεουτσάκος

Λεουτσάκος: Πιθανή έναρξη της Super League 2 στις 9 Ιανουαρίου

Αγώνα δρόμου δίνουν οι επιτελείς της Super League 2 προκειμένου να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Η αρχική προτεινόμενη ημερομηνία της 3ης Ιανουαρίου καθίσταται ανέφικτη και πλέον η πρεμιέρα προορίζεται για το Σάββατο 9 Ιανουαρίου.

Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο «Σπορ FM» ο πρόεδρος της Λίγκας Α2 και Β’ Εθνικής κατηγορίας, Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Υπήρξε χθες η συνεδρίαση μιας επιτροπής, αλλά δεν πάρθηκε καμία απόφαση. Εμείς εξαρτόμαστε από τις αποφάσεις των επιστημόνων. Περιμένουμε το ΟΚ για να ξεκινήσουμε. Είναι δύσκολο να γίνει αυτό στις 3, οπότε πάμε για τις 9 Ιανουαρίου. Οι ομάδες έχουν τηρήσει απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο, στη Super League 2 έχουν ήδη αρχίσει προπονήσεις και περιμένουμε το πράσινο φως και για τη Football League. Θα πρέπει το αργότερο μέχρι τις 5 του μήνα να πάρουμε το ΟΚ για να μπούμε και στην κλήρωση του Κυπέλλου. Πιέζουν οι ημερομηνίες, δεν γίνεται διαφορετικά»

Για το τηλεοπτικό συμβόλαιο είπε: «Έχουμε έρθει σε μια συμφωνία με την ΕΡΤ, απομένουν κάποια διαδικαστικά που λογικά θα τελειώσουν την επόμενη εβδομάδα. Σήμερα θα ενημερώσουμε λεπτομερώς και τις ομάδες σε τηλεδιάσκεψη».

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: «Θα παίξει μεγάλο ρόλο το επιδημιολογικό φορτίο. Αν ανοίξουν τα σχολεία, λογικά θα πρέπει να ανοίξουν και άλλες δραστηριότητες».