Super League 2: Αίτημα για έναρξη στις 3 Ιανουαρίου!

Την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 στις 3 Ιανουαρίου, αιτούνται οι επιτελείς της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου

Super League 2: Αίτημα για έναρξη στις 3 Ιανουαρίου!

Στο επόμενο βήμα για την επιστροφή στην κανονικότητα προχώρησαν οι επιτελείς της Super League 2. Έχοντας ήδη συμπληρώσει δέκα ημέρες ομαδικών προπονήσεων, αιτούνται πλέον την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Στη σύσκεψη που έγινε το μεσημέρι μέσω τηλεδιάσκεψης, επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες μας, που ήθελαν ως προφανή ημερομηνία έναρξης την 3η Ιανουαρίου. Έτσι και έγινε, με τους παράγοντες της δεύτερης κατηγορίας να στέλνουν αρμοδίως και το σχετικό έγγραφο. Παραλήπτες η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας, το Υφυπουργείο Αθλητισμού και η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων.

Ελπίδα των στελεχών των 12 ΠΑΕ είναι να εγκριθεί άμεσα η σχετική πρόταση και να μπουν άπαντες στην τελική ευθεία για την επάνοδο στη δράση. Ευνόητο είναι πως από τη στιγμή που ακολουθείται ακριβώς το ίδιο Πρωτόκολλο με τους συλλόγους της Super League 1, εκτιμάται πως δεν θα μπουν περαιτέρω εμπόδια από τους Αθλητικούς και Πολιτειακούς φορείς και θα ανάψει το πολυπόθητο πράσινο φως.