Παναχαϊκή: Ξεκίνησαν οι ομαδικές προπονήσεις (pic)

Στην Παναχαϊκή δεν έχασαν χρόνο και η ομάδα ξεκίνησε άμεσα τις προπονήσεις. Τι είπε ο προπονητής, Νίκος Παπαδόπουλος.

Παναχαϊκή: Ξεκίνησαν οι ομαδικές προπονήσεις (pic)

Ευχάριστα τα νέα για τις ομάδες της Super League 2 με την επιστροφή στις προπονήσεις. Μάλιστα στην Παναχαϊκή, χωρίς να χάσουν χρόνο ξεκίνησαν άμεσα ομαδικές προπονήσεις τη Δευτέρα ενώ σήμερα Τρίτη οι «ροσονέρι» ακολούθησαν το πρόγραμμά τους το πρωί στην Αγυιά.

Ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος είπε για την επιστροφή στις προπονήσεις: «Θεωρώ πολύ σημαντικό να έχουμε κάτι συγκεκριμένο για την έναρξη. Είναι πολύ δύσκολο για όλους τους προπονητές να προγραμματίσουν από τη στιγμή που δεν ξέρουν συγκεκριμένα πότε θα είναι αυτή. Αν γίνει και αυτό, θα είναι πολύ σημαντικό για όλους μας.

Τα συναισθήματα είναι πάρα πολύ όμορφα, γιατί μετά από τόσο καιρό που είμαστε εκτός και με αυτά που περνάμε εμείς και όλος ο κόσμος, το να βρισκόμαστε και να κάνουμε ομαδικές προπονήσεις και αυτό που αγαπάμε, είναι πολύ σημαντικό. Και όταν δεν κάναμε προπονήσεις τηρούσαμε το υγειονομικό πρωτόκολλο. Προσέχαμε πάρα πολύ, με τα τεστ.

Είναι πολύ σημαντικό να το συνεχίσουμε και θα το συνεχίσουμε. Αρχή μας είναι πρώτα η υγεία των ανθρώπων που εργάζονται εδώ, των ποδοσφαιριστών. Γενικά η υγεία είναι το παν για όλους και αυτό θα το προσέξουμε πάρα πολύ.

Πολλά αλλάζουν. Μπορούμε πλέον νόμιμα να κάνουμε προπόνηση όλοι μαζί, να δουλέψουμε κομμάτια τα οποία δεν είχαμε δουλέψει και κυρίως το τακτικό κομμάτι. Είναι τελείως διαφορετικό από το να κάνουν τρεις, τρεις προπόνηση, άρα έχουμε και λίγο χρόνο βάσει αυτών που γνωρίζουμε ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα σε λίγο καιρό. Να βρούμε τον ρυθμό μας, να ξαναγίνουμε ομάδα και να βάλουμε στοιχεία τα οποία θέλουμε για να διεκδικήσουμε τον στόχο μας».