Τηλεδιάσκεψη με τον ΠΣΑΠ o Αυγενάκης τη Δευτέρα (16/11)

Το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών θα αναλύσει στον Υφυπουργό αθλητισμού τη σοβαρότητα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και θα ζητήσουν να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα της Super League 2 και Football League

Τηλεδιάσκεψη με τον ΠΣΑΠ o Αυγενάκης τη Δευτέρα (16/11)

Τηλεδιάσκεψη με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την κατάσταση που επικρατεί στην Super League 2 και την Football League θα έχει τη Δευτέρα (16/11) ο ΠΣΑΠ.

Το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών θα ζητήσει από τον Αυγενάκη να αντιληφθεί το πόσο σοβαρά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες της Super League 2 και της Football League, αλλά και να επανεξετάσει το θέμα της έναρξης των πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Υστερα από τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ εκπροσώπων του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ και συναδέλφων μας της Super League 2 και της Football League, αποφασίστηκε να αποσταλεί αίτημα στον κύριο Λευτέρη Αυγενάκη ώστε να πραγματοποιηθεί νέα μεταξύ του Συνδέσμου μας και του Υφυπουργού Αθλητισμού, ώστε να του μεταφερθούν αναλυτικά και διεξοδικά τα μεγάλα προβλήματα που έχουν προκύψει στους ποδοσφαιριστές των δύο κατηγοριών, λόγω της μη έναρξης των πρωταθλημάτων τους.

Η απάντηση του κυρίου Αυγενάκη ήταν καταφατική και τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ θα πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, με θέμα την κατάσταση που επικρατεί στις δύο κατηγορίες».