Πετράκης: «Πρωτάθλημα ή καταθέτουμε δελτία»

Ο σύμβουλος της Δόξας Δράμας, Απόστολος Πετράκης, ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει άλλη βιώσιμη επιλογή πέρα από την έναρξη του πρωταθλήματος στη Super League 2.

Πετράκης: «Πρωτάθλημα ή καταθέτουμε δελτία»

Λίγες ώρες έμειναν για την καθοριστική τηλεδιάσκεψη των συλλόγων της Super League 2, όπου το μεσημέρι της Τρίτης, θα συζητηθεί η εκκίνηση του πρωταθλήματος και στις τάξεις των στελεχών των ΠΑΕ η αγωνία «χτυπά κόκκινο».

Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του συμβούλου της Δόξας Δράμας Απόστολου Πετράκη, ο οποίος αναφέρει: «Ή πρωτάθλημα ή καταστροφή. Εννιά μήνες χωρίς ένα επίσημο ματς. Εννιά μήνες χωρίς να μπαίνει ένα ευρώ στα ταμεία. Εννιά μήνες που η πολιτεία δεν δείχνει κανένα σεβασμό στην Β’ Εθνική. Εννιά μήνες που τα έξοδα τρέχουν. Παράβολα, ΕΠΟ, Σούπερ λίγκ, ΙΚΑ, Εφορία, μισθοί, ένοικια, φαγητά, αθλητικό υλικό, κτλπ.

Επιστροφή στην κανονικότητα τώρα, με την έναρξη την Κυριακή του πρωταθλήματος. Ή αλλιώς οι ομάδες και η Β’ Εθνική βάζουν λουκέτο. Οι ομάδες έδειξαν έμπρακτα ότι θέλουν να παίξουν και δέχτηκαν να ακολουθήσουν το πρωτόκολλο της Σούπερ Λίγκ. Με κόστος στην καλύτερη 15.000 το μήνα. Γι' αυτό κύριοι άλλες δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Ή πρωτάθλημα τώρα ή οι ομάδες θα καταθέσουν δελτία και σφραγίδες. Η απόφαση δική σας».