Χανιά: Ανακοίνωσαν τον Ρέντζα

Την απόκτηση του Βασίλη Ρέντζα γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης η ομάδα των Χανίων.

Χανιά: Ανακοίνωσαν τον Ρέντζα

Στα Χανιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Ρέντζας καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Κρήτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Ρέντζα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.
ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1992 στη Λάρισα και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον Φιλοκτήτη Μελιβοίας. Το 2010 έγινε επαγγελματίας στην ΑΕΛ, με την οποία έπαιξε σε 7 παιχνίδια Super League και 1 Κυπέλλου. Από τη "μεγάλη" κατηγορία πήρε "γεύση" και την επόμενη σεζόν με τη φανέλα του Εργοτέλη.

Στην ομάδα του Ηρακλείου αγωνίστηκε μέχρι τον Ιανουάριο του 2016 και στη συνέχεια επέστρεψε στη Λάρισα για την ΑΕΛ. Την τελευταία διετία αγωνιζόταν στον Πανιώνιο, με τον οποίο είχε "γεμάτη" σεζόν με 25 επίσημες συμμετοχές, εκ των οποίων οι 21 στη Super League. Συνολικά στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου μετρά 104 συμμετοχές (με 2 γκολ), ενώ στη δεύτερη 34 (με 1 γκολ)».

Μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του ο 28χρονος ακραίος αμυντικός δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην ομάδα των Χανίων. Πιστεύω πολύ στην ομάδα γι’ αυτό και ήρθα. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ομάδας που με πίστεψαν και με έφεραν στα Χανιά. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να κατακτήσουμε τον στόχο μας. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…».