Πάπας: «Με το βλέμμα μας στραμμένο στην κορυφή»

Στους στόχους της Ξάνθης ενόψει της νέας σεζόν αναφέρθηκε με δηλώσεις του Μπιλ Πάπας. 

Πάπας: «Με το βλέμμα μας στραμμένο στην κορυφή»

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Καλησπέρα αγαπητοί,

είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα εδώ.

Μπορεί η παρουσία μου να είναι «ψηφιακή» και συγνώμη που δεν είμαι εκεί μαζί σας, ωστόσο αισθάνομαι τον ενθουσιασμό και τη χαρά όλων όσων βρίσκονται στην αίθουσα και έχουν έρθει για να στηρίξουν την νέα εποχή του ΑΟΞ.

Η παρουσία σας σήμερα είναι πραγματικά τιμή μας.

Η ομάδα μας θα βρεθεί ξανά στην κορυφαία κατηγορία και σας θέλουμε δίπλα μας.

Η ομάδα μας διανύει την καινούρια της εποχή.

Μια εποχή διαφορετική από τις άλλες. Μια εποχή που προβλέπεται φωτεινή. Με το βλέμμα μας στραμμένο στην κορυφή, βάζουμε γερά θεμέλια χτίζοντας μια ομάδα «δεμένη», μια ομάδα με κοινό όραμα και στόχους.

Οι συνεργάτες μας και όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται σκληρά για αυτή την ομάδα με την ιστορική πορεία, καθημερινά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να φτάσουμε ξανά στη θέση που μας αξίζει.

Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους εσάς, που σε αυτό το ταξίδι στέκεστε στο πλευρό μου στηρίζοντας το νέο όραμα της ομάδας. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και στον Τάσο Γιαμουρίδη, για την αμέριστη στήριξή του, αλλά και τη συμβολή του στην ομάδα της Ξάνθης. Ο Τάσος είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης, που με όρεξη και πάθος κατανοεί τις ανάγκες της ομάδας και φροντίζει πάντα για το καλύτερο.

Με τη νέα εποχή της Ξάνθης, σας παρουσιάζω τον Τόνι Πόποβιτς, έναν προπονητή παγκόσμιας κλάσης με εξαιρετικό ρεκόρ. Έχει κερδίσει πρωταθλήματα στην Αυστραλία, ήταν προπονητής της ομοσπονδίας και πολλές φορές προπονητής της χρονιάς στην Αυστραλία. Πιστεύω ότι έχω τον τέλειο άνθρωπο για το ταξίδι αυτό. Τον έχω παρακολουθήσει και σαν παίκτη και σαν προπονητή και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει κι εντός και εντός γηπέδου σε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει.

Κλείνοντας, θα ήθελα να σας καλωσορίσω και προσωπικά στη νέα εποχή του ΑΟΞ.

Η επιτυχία αυτής της προσπάθειας αποτελεί για μένα ένα μεγάλο στοίχημα το οποίο θέλω να το κερδίσω και θα το κερδίσω!

Να είστε σίγουροι για αυτό!»