Παναχαϊκή: Άνοιγμα Μπάρλου στους οργανωμένους

Μήνυμα ενότητας από τον μεγαλομέτοχο της Παναχαϊκής Γιώργο Μπάρλο προς τους οργανωμένους οπαδούς ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου

Παναχαϊκή: Άνοιγμα Μπάρλου στους οργανωμένους

Σε θετικό κλίμα έγινε η συνάντηση του μεγαλομετόχου της Παναχαϊκής, Γιώργου Μπάρλου, με τους οργανωμένους οπαδούς του συλλόγου, ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου στη δεύτερη κατηγορία που έχει προγραμματιστεί για τις 24 Οκτωβρίου.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για τον κοινό στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα, ενώ ο Μπάρλος δεσμεύτηκε για την έκδοση 250 εισιτηρίων διαρκείας προς τους συνδέσμους εφόσον υπάρξει Κυβερνητική απόφαση για μερική έστω επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα. Παράλληλα, προσφέρθηκε να καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης τω οπαδών στα εκτός έδρας ματς, αλλά οι «Nortenos» αρνήθηκαν επικαλούμενοι την αυτονομία του Συνδέσμου.

Από την πλευρά του ο Μπάρλος ανέφερε σχετικά με την προσπάθεια που γίνεται φέτος στον ιστορικό σύλλογο: «Όλοι είμαστε κάτω από τον μεγάλο αυτό στόχο, να επαναφέρουμε την αγαπημένη μας Παναχαϊκή στην Α' εθνική και σας θέλω δίπλα μας με όλες σας τις δυνάμεις. Πρέπει και μπορούμε μαζί να τα καταφέρουμε».