Η Μαρούπα διαψεύδει πως εγκρίθηκε η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ξάνθη στον Μπιλ Πάπας!

Η Ειρήνη Μαρούπα, μέλος της ΕΕΑ, διέψευσε πως εγκρίθηκε η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ξάνθη στον Μπιλ Πάπας. Τι ανέφερε για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας Ξάνθης-ΠΑΟΚ και τι έγραψε για την αποχώρηση του Πανόπουλου!

Η Μαρούπα διαψεύδει πως εγκρίθηκε η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ξάνθη στον Μπιλ Πάπας!

Καμία μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ξάνθη στον Μπιλ Πάπας. Αυτό ανέφερε η Ειρήνη Μαρούπα, μέλος της ΕΕΑ.

Η ΠΑΕ Ξάνθη να ανακοίνωσε ότι «ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε την μεταβίβαση μετοχών από την Insports ΙΚΕ στην εταιρεία MAZCON INVESTMENTS ΙΚΕ», αλλά το μέλος της ΕΕΑ Ειρήνη Μαρούπα διέψευσε με δημόσια τοποθέτησή της αυτήν την ανακοίνωση.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ανέφερε:

«Προς οπαδούς Ξάνθης και ΠΑΟΚ. Επειδή έχει ξεκινήσει νέος γύρος παραπλάνησής σας.

Σας ενημερώνω ότι η ΕΕΑ έδωσε άδεια στην εταιρεία ΜAZCON INVESTMENTS IKE να αγοράσει την ΠΑΕ Ξάνθη, αφού έλεγξε την φερεγγυότητα της, σύμφωνα με τον αθλητικό Νόμο.

Μπαλτάκος: Tι είπε για την αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΠΑΕ Ξάνθη

Μόνο αυτό αποφασίσαμε. Μια εταιρεία εξέφρασε δήλωση ενδιαφέροντος. Και της δόθηκε άδεια».

Σε άλλη ανάρτησή της ανέφερε: «Διαβάστε τον Νόμο. Δεν εγκρίναμε καμία μεταβίβαση. Δώσαμε ΑΔΕΙΑ για να αγοράσει ο ενδιαφερόμενος. Όταν αγοράσει κι έρθει η μεταβίβαση για έγκριση θα δούμε από ποιον αγόρασε και τι θα εγκριθεί.

Κάντε την χάρη στον εαυτό σας να αμφιβάλλετε για όσα ακούτε από άσχετους πληρωμένους προπαγανδιστές που παριστάνουν τους παντογνώστες ή συνειδητά κατευθύνουν την κοινή γνώμη με ψέμματα εξαπατώντας σας!

Ξάνθη: Η ΕΕΑ ενέκρινε τη μεταβίβαση των μετοχών της

Όταν διαβάσετε την απόφαση και τον Νόμο μπορούμε να συνεχίσουμε την συζήτηση αυτή».

«Αγαπώ όλες τις ακριτικές ομάδες. Ιδίως των περιοχών που πονούν περισσότερο. Γι αυτό δεν υποβίβασα την Ξάνθη. Για Εθνικούς λόγους. Κι απέδειξα έμπρακτα όσα λέω και πιστεύω» είπε απαντώντας σε σχόλια φίλων της ομάδας της Ξάνθης.

«Αμφιβάλλατε και λέγατε πως μας αγόρασε ο Σαββίδης, ενώ εμείς εδώ τον Πανόπουλο τον ξέρουμε 30 χρόνια, είναι πολύ γάτα για να έκανε τέτοια βλακεία όσο απελπισμένος και να ήταν να πουλήσει γιατί βαρέθηκε» της έγραψε μια φίλη της Ξάνθης και η Μαρούπα απάντησε:

«Με μεγάλη μου χαρά. Όσο για τον Πανόπουλο το έκανε και δεν είχε το κουράγιο ούτε στα ψέματα να έρθει στην επιτροπή να υπερασπιστεί την καημένη την ομάδα. Απλώς την παράτησε στην τύχη της».