Απόλλων Λάρισας: Πήρε Χατζητερζόγλου και Μπαστιάνο

Στην απόκτηση του Γιάννη Μπαστιάνου και του Οκάν Χατζητερζόγλου προχώρησε η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας

Απόλλων Λάρισας: Πήρε Χατζητερζόγλου και Μπαστιάνο

Τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας θα φορά ο Γιάννης Μπαστιάνος και ο Οκάν Χατζητερζόγλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την απόκτηση του Μπαστιάνου: «Ο Γιάννης Μπαστιάνος στον Απόλλωνα Λάρισας
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Γιάννη Μπαστιάνου για τα επόμενα 2 χρόνια.
Ο 22χρονος άσος (γεννηθείς στις 29/04/1998) έρχεται στην Λάρισα μετά από μια πολύ καλή χρονιά (όσο διήρκεισε φυσικά) που έκανε σε Απόλλωνα Σμύρνης και Λεβαδειακό στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Ο Μπαστιάνος ανήκε από το 2016-17 στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ενδιάμεσα είχε δοθεί με την μορφή του δανεισμού στο δεύτερο εξάμηνο του 2018 στην Βέροια, που αγωνιζόταν στην Football League.
Πρόκειται για ένα κλασσικό εξτρέμ που αγωνίζεται με απόλυτη επιτυχία και στα δύο άκρα, όντως ταχύτατος με κοφτή ντρίμπλα και δυνατό σουτ, ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει αρκετές παραστάσεις.
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας τον καλωσορίζει στις τάξεις της και του εύχεται να είναι γερός και να προσφέρει τα μέγιστα για την επίτευξη των φετινών μας στόχων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την απόκτηση του Χατζητερζόγλου: «Ο Οκάν Χατζητερζόγλου στον Απόλλωνα Λάρισας
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου (γεννηθείς στις 5 Μαρτίου 1996 στην Ξάνθη) διεθνή κεντρικού αμυντικού Οκάν Χατζητερζόγλου για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο Οκάν (με ύψος 1.88) ξεκίνησε την καριέρα του από την ΠΑΕ Ξάνθη το 2014-15, όπου ανήκε μέχρι το 2019, με ενδιάμεσο "σταθμό" τον Πανσερραϊκό για δύο μήνες το 2017-18 στην Football League.
Την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε (2019-20) αγωνίσθηκε με επιτυχία στην Ακαντέμικα Βουκουρεστίου, ενώ είναι διεθνής με όλες τις ηλικιακές Εθνικές (Παίδων, Νέων, Ελπίδων) ομάδες της χώρας μας.
Διακρίνεται για το δυναμισμό του και την καλή ποδοσφαιρική κατάρτιση που έχει και είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει τον Απόλλωνα να "χτίσει" την άμυνα του.
Καλώς ήλθες Οκάν στον Απόλλωνα Λάρισας».