Αντίθετη στην αναδιάρθρωση η Super League 2

Οι ομάδες της Super League 2 με ανακοίνωση που εξέδωσαν εξέφρασαν την αντίρρηση τους στην αναδιάρθρωση της κατηγορίας.

Αντίθετη στην αναδιάρθρωση η Super League 2

Αντίθετη είναι η Super League 2 σε αναδιάρθρωση της κατηγορίας. Μάλιστα αυτό εκφράστηκε μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε η πλειοψηφία των ομάδων της κατηγορίας. Στην ανακοίνωση οι δέκα από τις ομάδες της κατηγορίας τονίζουν πως το πρωτάθλημα πρέπει να διεξαχθεί με δώδεκα ομάδες, διότι το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτή την προσφυγή της ΠΑΕ Χανιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σύμφωνα με την απόφαση του ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ της Ε.Π.Ο. που έκανε δεκτή την προσφυγή της «ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ» με 5-0 ψήφους και ακύρωσε την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, η οποία προέβλεπε την διεξαγωγή του Πρωταθλήματος της SL2 μe 18 ομάδες, το Πρωτάθλημα θα γίνει κατά την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-2021 της Super League 2, με 12 Ομάδες.

Ομοίως απερρίφθησαν και οι προσφυγές των ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ και ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ, που αιτήθηκαν την κατάργηση της Football League και την διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Super League 2 σε δύο ομίλους.

Σεβόμενοι τις ως άνω Αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου, την πλειοψηφία του οποίου απαρτίζουν εν ενεργεία ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ και οι οποίες είναι ανέκκλητες, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ κατηγορηματικά, ότι είμεθα αντίθετοι σε οποιαδήποτε παρέμβαση από τον Υπουργό, η οποία θα καταργούσε το περιεχόμενο των αποφάσεων αυτών».