Παναχαϊκή: Επιστροφή Αργυρόπουλου, Κολοβούρη !

Ο 30χρονος δεξιός χαφ Θύμιος Αργυρόπουλος και ο 28χρονος γκολκίπερ Ανδρέας Κολοβούρης επανέρχονται στο έμψυχο δυναμικό της Παναχαϊκής

Παναχαϊκή: Επιστροφή Αργυρόπουλου, Κολοβούρη !

Σεφτέ στις μεταγραφές με δύο παλιούς γνώριμους έκαναν οι επιτελείς της Παναχαϊκής. Ο λόγος για την επιστροφή του Θύμιου Αργυρόπουλου και του Ανδρέα Κολοβούρη, στο έμψυχο δυναμικό των ροσονέρι. Ο 30χρονος δεξιός χαφ Αργυρόπουλος, είχε αγωνιστεί με επιτυχία στην ομάδα της Πάτρας την περίοδο 2018-19. Την περασμένη σεζόν ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έπαιξε στην Δόξα Δράμας και από τη στιγμή που τελείωσε το συμβόλαιό του με τους Μαυραετούς, δέχθηκε την προσφορά των Αχαιών και θα φορέσει εκ νέου τη φανέλα τους.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας Ανδρέας Κολοβούρης αγωνίστηκε με τη σειρά του στην Παναχαϊκή τη σεζόν 2018-19, ενώ πέρσι έπαιξε στο πρώτο μισό στην Επισκοπή Ρεθύμνου, στη Γ' Εθνική και στο δεύτερο μισό στον Ασπρόπυργο, στη Footbal League. Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσουν και άλλες μεταγραφικές υποθέσεις που βρίσκονται σε καλό δρόμο για την Παναχαϊκή.