ΠΑΟΚ: Το γεύμα των πρωταθλητριών

Μετά την φιέστα της κατάκτησης του «νταμπλ» από την ομάδα Ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, οι παίκτριες του Δικεφάλου του Βορρά πραγματοποίησαν γεύμα μέσα σε υπέροχο κλίμα.

ΠΑΟΚ: Το γεύμα των πρωταθλητριών

Το γεύμα έγινε στην περιοχή της Τούμπας σε υπέροχο κλίμα, με τις παίκτριες του ΠΑΟΚ να περνούν χαλαρές στιγμές ύστερα από την επιτυχημένη σεζόν.

Νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε αήττητος πρωταθλητής, επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης με 3-0, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Women's Football League.

Οι δηλώσεις του Θαλή Θεοδωρίδη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα Τρίπολης:

«Μία πολύ ωραία διαδρομή, πολύ κοπιαστική και δύσκολη. Περάσαμε πολλές δύσκολες καταστάσεις, αλλά ήμασταν ενωμένοι, κρατήσαμε τα αποδυτήρια πάρα πολύ κλειστά, μην αφήνοντας διαρροές, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό πράγμα στο ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε στην λεπτομέρεια, παίζοντας μ' έναν τρόπο παιχνιδιού ο οποίος είναι πολύ απαιτητικός και δύσκολος. Απαιτεί προσπάθεια, σκληρή δουλειά, φωνές και πίεση. Τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν πλήρως. Σήμερα 25 Μαΐου, είναι αδιανόητο, παίζοντας έναν τελικό 120 λεπτών, και ένα ακόμα παιχνίδι 120 λεπτών πριν μία εβδομάδα. Αξίζουν συγχαρητήρια και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος.

Το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο, είτε ανδρικό, είτε γυναικείο. Ειδικά όταν είσαι στον ΠΑΟΚ, είναι τιμή και μόνο που βρισκόμαστε εδώ. Αυτονόητα είναι υποχρέωση μου να καταφέρω να οδηγήσω στην κατάκτηση του νταμπλ, κάτι το οποίο καταφέραμε να το κάνουμε ως αήττητοι, με την πολύ καλή παρουσία μας, αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό».