Πουτέγιας: Σε συζητήσεις για ανανέωση με την Μπαρτσελόνα

Η Αλέξια Πουτέγιας εξετάζει πρόταση για νέο συμβόλαιο από την Μπαρτσελόνα.

Πουτέγιας: Σε συζητήσεις για ανανέωση με την Μπαρτσελόνα

Η Αλέξια Πουτέγιας εξετάζει την πρόταση ανανέωσης που θα μπορούσε να είναι η τελική από την Μπαρτσελόνα.

Η δύο φορές νικήτρια της Χρυσής Μπάλας, η οποία εντάχθηκε στον σύλλογο το 2012, μένει ελεύθερη τον Ιούνιο.

Και οι δύο πλευρές επιθυμούν διακαώς να καταλήξουν σε συμφωνία με τον σύλλογο να καταθέτει νωρίτερα αυτή την εβδομάδα μια προσφορά που θα την έκανε την πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια της ομάδας και θα διπλασίαζε τον τρέχοντα μισθό της με την κάτοχο του Champions League.

Η Πουτέγιας, 29 ετών, εξετάζει την πρόταση -που θεωρείται ότι είναι για δύο ακόμη χρόνια- με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να παρουσιάζει η επιλογή του συλλόγου για τον διάδοχο του προπονητή Χιονάταν Χιράλδεθ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Η Ισπανίδα διεθνής είναι μια από τις επτά παίκτριες της πρώτης ομάδας με συμβόλαιο που οδεύουν προς τους τελευταίους έξι μήνες με τις πρωταθλήτριες της Liga F.

Οι Γκουιχάρο, Καλντεντέι, Οσοάλα, Μπρονζ, Τορεχόν και Πανιός θα μπορούσαν να αποχωρήσουν ως ελεύθερες αν δεν υπογραφούν επεκτάσεις στα συμβόλαιά τους μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Η ανανέωση του συμβολαίου της αμυντικής Μάπι Λεόν μέχρι το 2026 ανακοινώθηκε μετά την νίκη επί της Ρόζενγκραντ στο Τσάμπιονς Λιγκ την Πέμπτη.

Η Πουτέγιας έχει να αγωνιστεί από τις 19 Νοεμβρίου λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, αφού δέχτηκε χτύπημα κατά την διάρκεια του αγώνα με την Μπενφίκα.

Τόσο ο σύλλογος όσο και το προσωπικό ανησυχούν με τις εξετάσεις να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι δεν έχει σοβαρό τραυματισμό και ζητούνται περαιτέρω συμβουλές σχετικά με την πηγή του συνεχιζόμενου προβλήματος και ποια θα πρέπει να είναι τα επόμενα βήματα.

Η Μπαρτσελόνα θα αγωνιστεί ξανά μετά την διακοπή των Χριστουγέννων κόντρα στη Λεβάντε στις 6 Ιανουαρίου.