ΟΦΗ - Τρίκαλα 3-2: Ανατροπή με μαγική Ριμπάνσκα

Με τη Νίκολα Ριμπάνσκα να πετυχαίνει χατ-τρικ ο ΟΦΗ νίκησε 3-2 τα Τρίκαλα με ανατροπή και ανέβηκε στην τρίτη θέση της Women's Football League

ΟΦΗ - Τρίκαλα 3-2: Ανατροπή με μαγική Ριμπάνσκα

Η Νίκολα Ριμπάνσκα έκανε… τα πάντα και ο ΟΦΗ νίκησε με 3-2 τα Τρίκαλα παρότι βρέθηκε να χάνει δύο φορές και αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Womens Football League.

Οι Θεσσαλές ήταν εκείνες που μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και πήραν προβάδισμα στο 6ο λεπτό με γκολ της Μπουζίνου ωστόσο ο ΟΦΗ είχε άμεση απάντηση και δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισε σε 1-1 με τη Νικόλ Ριμπάνσκα.

Τα Τρίκαλα πήραν ξανά το προβάδισμα στο 23ο λεπτό με την Μπετανκούρ να κάνει το 1-2 ωστόσο η Σλοβάκα επιθετικός του ΟΦΗ είχε ξανά τη δική της απάντηση και στο 34ο λεπτό σκόραρε φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.

Στο 72ο λεπτό τα Τρίκαλα κέρδισαν πέναλτι, η Μπετανκούρ ανέλαβε την εκτέλεση ωστόσο η Γκάρτνερ απέκρουσε ενώ στην επαναφορά η Κολομβιανή επιχείρησε να σκοράρει ωστόσο αστόχησε ενώ στην προσπάθεια της τραυματίστηκε.

Και αφού δεν έγινε το 2-3, ήρθε το 82ο λεπτό όταν η Καλαμπέροβα ανατράπηκε μέσα στην περιοχή των Τρικάλων με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Η Ριμπάνσκα ανέλαβε την εκτέλεση όπου ευστόχησε διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Κώστας Παντζαρίδης τόνισε:

«Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα στην κοπέλα από τα Τρίκαλα που τραυματίστηκε, περαστικά. Για το παιχνίδι, περιμέναμε ότι θα μας βάλει δύσκολα, είναι μία καλή ομάδα που έχει χρόνια τον ίδιο προπονητή. Περιμέναμε το παιχνίδι να έχει δυσκολίες. Μετά το παιχνίδι που δώσαμε στο Ρέθυμνο με πολλή ένταση και ενέργεια, έρχεται και ο παράγοντας κούραση.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί τέτοιες νίκες δείχνουν την ψυχή τους, την καρδιά τους και το μέταλλο που έχουν μέσα τους. Ο στόχος δεν νομίζω ότι πρέπει να αλλάζει κατά την διάρκεια της χρονιάς. Ο στόχος ήταν να διατηρηθούμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, και να παρουσιάσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα».

Με τη σειρά του, ο προπονητής των Τρικάλων, Γιώργος Λουλές τόνισε μετά το παιχνίδι:

«Θέλω να πω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί προσεγγίσαμε πολύ καλά τακτικά το παιχνίδι, είχαμε διαβάσει, ξέραμε τι θέλαμε. Ξέρουμε ότι ο ΟΦΗ έχει μία πάρα πολύ καλή ομάδα, μπήκαμε συγκροτημένα, πήραμε αυτό που θέλαμε δύο φορές. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει το προβάδισμα με δέκα λεπτά να απομένουν για τη λήξη, μετά πήρε πέναλτι ο ΟΦΗ και γύρισε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια και στον ΟΦΗ γιατί θέλει ψυχικά αποθέματα να γυρίσεις ένα παιχνίδι που βρίσκεσαι δύο φορές πίσω στο σκορ».

Στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το παιχνίδι του ΟΦΗ με τα Τρίκαλα, η Βάσω Κυδωνάκη τόνισε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μας έπιασαν για λίγο στον ύπνο στην αρχή, αλλά μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε και στις δύο περιπτώσεις. Πήγαμε με την ισοπαλία στο ημίχρονο, ήμασταν καλύτερες, είχαμε κάποιες στιγμές αδράνειας, αλλά και πάλι, φάνηκε το μέταλλο της ομάδας, και πήραμε αυτό που μας άξιζε, τη νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήρθε στο γήπεδο. Συνεχίζουμε δυναμικά και πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα φέτος. Ο ΟΦΗ μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά, αρκεί να έχουμε την υγεία μας, να είμαστε ενωμένες, και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, να το βλέπουμε ξεχωριστά».

Η βαθμολογία:

1) ΠΑΟΚ 24 (8 παιχνίδια)
2) Παναθηναϊκός 21 (8 παιχνίδια)
3) ΟΦΗ 18 (7 παιχνίδια)
3) ΑΕΚ 16 (8 παιχνίδια)
4) Τρίκαλα 2011 15 (8 παιχνίδια)
6) Αστέρας Τρίπολης 14 (8 παιχνίδια)
7) ΡΕΑ 13 (8 παιχνίδια)
8) Νέες Ατρομήτου 2018 10 (8 παιχνίδια)
9) Βόλος 2004 9 (7 παιχνίδια)
10) Καστοριά 6 (8 παιχνίδια)
11) Σειρήνες Γρεβενών 6 (8 παιχνίδια)
12) ΑΕΛ 5 (8 παιχνίδια)
13) Ολυμπιάδα Υμηττού 1 (8 παιχνίδια)
14) Ελπίδες Καρδίτσας 1 (8 παιχνίδια)

Η επόμενη αγωνιστική (9η):

16/12

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός (13:45)

17/12 (15:00)

ΟΦΗ – Καστοριά

Ελπίδες Καρδίτσας – Νέες Ατρομήτου

Σειρήνες Γρεβενών – ΡΕΑ

ΠΑΟΚ – Βόλος 2004

ΑΕΚ – Τρίκαλα 2011

ΑΕΛ – Ολυμπιάδα Υμηττού