Καλέση: «Αντιμετωπίσαμε κατάλληλα τα προβλήματα που μας δημιούργησε η Καστοριά»

Για την ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ επί της Καστοριάς μίλησε η 19χρονη μέσος Νικολέττα Καλέση αλλά και ο τεχνικός των Θεσσαλονικιών, Θαλής Θεοδωρίδης.

Καλέση: «Αντιμετωπίσαμε κατάλληλα τα προβλήματα που μας δημιούργησε η Καστοριά»

Οι δηλώσεις της Νικολέττας Καλέση και του Θαλή Θεοδωρίδη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΓΠΟ Καστοριάς με 6-0, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Women's Football League.

H 19χρονη μέσος ανέφερε πως: «Αρχικά συγχαρητήρια στην ομάδα της Καστοριάς, η οποία προσπάθησε με τον τρόπο της να μας δημιουργήσει προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίσαμε κατάλληλα. Δεν δεχθήκαμε ιδιαίτερη πίεση, έχοντας την μπάλα στην κατοχή μας. Ευχαριστώ τις συμπαίκτριες μου γι' αυτή τη νίκη, προσπάθησα και εγώ να συμβάλλω σε αυτή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ με τη σειρά του τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τις παίκτριες για το δώρο γενεθλίων που μου έκαναν, τη νίκη, την εμφάνιση, τις ευκαιρίες, τη σοβαρότητα. Έχω πει από την αρχή, όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι δύσκολα όταν εσύ το επιτρέψεις. Σήμερα οι παίκτριες μας ακολούθησαν πιστά τις εντολές, προσπάθησαν από το πρώτο λεπτό να παίξουν το παιχνίδι το οποίο θέλουμε, έχοντας την κατοχή, δημιουργώντας φάσεις. Πετύχαμε έξι τέρματα, είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, ενώ δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου σε όλο το παιχνίδι. Νομίζω ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση και νίκη, ενόψει της συνέχειας».