ΠΑΟΚ - Καστοριά 6-0: «Εξάσφαιρες» οι πρωταθλήτριες, με «υπερηχητική» Χέλμβαλ

Επιβλητικός ήταν ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Καστοριά την οποία κονιορτοποίησε με 6-0 με την Έμιλι Χέλμβαλ να σκοράρει τέσσερα γκολ! Οι Καλέση και Χαλατσογιάννη σημείωσαν τα άλλα δύο «μελανόλευκα» τέρματα.  

ΠΑΟΚ - Καστοριά 6-0: «Εξάσφαιρες» οι πρωταθλήτριες, με «υπερηχητική» Χέλμβαλ

Με την Έμιλι Χέλμβαλ να «κάνει ότι θέλει» και να βρίσκει δίχτυα τέσσερις φορές, ο ΠΑΟΚ σκόρπισε με 6-0 την Καστοριά για την 4η «στροφή» της Women's Football League!

Στο 9' η Χέλβαλ... άνοιξε τον χορό των γκολ, καθώς με άψογο πλασέ έκανε το 1-0. Η Σουηδή επιθετική του ΠΑΟΚ, σκόραρε και δεύτερο τέρμα στο 31ο λεπτό. Έπειτα από όμορφο συνδυασμό των Μήτκου, Βαρδαλή και Χέλμβαλ, η τελευταία σκόραρε, γράφοντας το 2-0, το οποίο ήταν και τελικό σκορ για το πρώτο μέρος.

Στο 59ο λεπτό, η Χαλατσογιάννη γύρισε εξαιρετικά την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, με την Καλέση να διαμορφώνει το 3-0. Έξι λεπτά αργότερα, η Χέλμβαλ πέτυχε χατ-τρικ, καθώς ο συνδυασμός της με τη Γιαννακά, την έφερε σε πλεονεκτική θέση, την οποία εκμεταλλεύτηκε, γράφοντας το 4-0.

Ο... καταιγισμός των τερμάτων δεν σταμάτησε εκεί. Στο 68ο λεπτό, η Γιαννακά με μία 40άρα μπαλιά, βρήκε καταπληκτικά στην πλάτη της άμυνας τη Χαλατσογιάννη, η οποία με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 5-0.

Το... κερασάκι στην εξαόροφη τούρτα του ΠΑΟΚ, έβαλε η Χέλμβαλ, η οποία πλάσαρε ιδανικά από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, γράφοντας στο 94' το 6-0, ολοκληρώνοντας η ίδια το παιχνίδι με «καρέ» τερμάτων.