Ιρλανδία: Διέκοψε το φιλικό με την Κολομβία στο 20' λόγω του τραυματισμού της Ο' Σάλιβαν

Ο φιλικός αγώνας της Ιρλανδίας με την Κολομβία διακόπηκε έπειτα από 20 λεπτά, αφού, σύμφωνα με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ιρλανδίας, έγινε «υπερβολικά σωματικός».

Ιρλανδία: Διέκοψε το φιλικό με την Κολομβία στο 20' λόγω του τραυματισμού της Ο' Σάλιβαν

Ο κεκλεισμένων των θυρών αγώνας της Ιρλανδίας με την Κολομβία στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών διακόπηκε έπειτα από μόλις 20 λεπτά επειδή έγινε «υπερβολικά σωματικός», όπως ανακοίνωσε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ιρλανδίας.

Η απόφαση ελήφθη ύστερα από ορισμένες σκληρές μονομαχίες στην αναμέτρηση της Παρασκευής (14/7) στο Meakin Park του Μπρίσμπεϊν, ενώ η βασική μέσος της Ιρλανδίας Ντενίζ Ο'Σάλιβαν θα υποβληθεί σε εξέταση μετά τον τραυματισμό της στην κνήμη. Τα αποτελέσματα αναμένονται το Σάββατο (15/7).

Η ομάδα του Βέρα Πάου προετοιμάζεται για την έναρξη των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Αυστραλία στο Σίδνεϊ την Πέμπτη (20/7).

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ιρλανδίας ανέφερε: «Το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών μεταξύ της Εθνικής Ομάδας Γυναικών της Ιρλανδίας και της Κολομβίας το βράδυ της Παρασκευής έληξε μετά από 20 λεπτά παιχνιδιού.

Το παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη στο Meakin Park, στο Μπρίσμπεϊν, έγινε υπερβολικά σωματικό και αποφασίστηκε, μετά από συνεννόηση με τους αξιωματούχους του αγώνα, να τερματιστεί το παιχνίδι».