Σειρήνες Γρεβενών: «Πυρετώδεις» προετοιμασίες ενόψει Α’ Εθνικής

Η δουλειά δεν σταματά ούτε για μια ημέρα στις Σειρήνες Γρεβενών, με τους ιθύνοντες της ομάδας να θέλουν να προετοιμάσουν κατάλληλα την ομάδα για την παρθενική της συμμετοχή στην Women’s Super League.

Σειρήνες Γρεβενών: «Πυρετώδεις» προετοιμασίες ενόψει Α’ Εθνικής

Οι Σειρήνες Γρεβενών ήταν η ευχάριστη έκπληξη στο Ποδόσφαιρο Γυναικών την προηγούμενη σεζόν κερδίζοντας την άνοδο για την Women's Super League. Έτσι, οι ιθύνοντες της ομάδας δεν έχουν σταματήσει τις προεργασίες προκειμένου οι Σειρήνες να παρουσιαστούν έτοιμες για την πρόκληση της Α' Εθνικής.

Πρώτο μέλημα για την ομάδα των Γρεβενών ήταν η ανανέωση του συμβολαίου του προπονητή Χρήστου Καλύβα, ο οποίος στην πρώτη του χρονιά στον πάγκο του συλλόγου, πανηγύρισε το Πρωτάθλημα και την ιστορική άνοδο της ομάδας στην Α’ Κατηγορία. Το ζήτημα μάλιστα διευθετήθηκε σχετικά νωρίς βάζοντας το πρώτο λιθαράκι ενόψει της νέας σεζόν.

Από εκεί και πέρα, για τις Σειρήνες σειρά είχε να "δέσουν" τους βασικούς πυλώνες της φετινής πορείας της ομάδας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ήδη έχουν υπογράψει νέα συμβόλαια η αρχηγός Αναστασία Αγγελίδου, η Γεωργία Κωσταρέλα, η αστέρας της ομάδας με 9 γκολ πέρσι Ελένη Μπόζιαρη, η Ζωή Βλάχου, η Ελισάβετ Μπούκα, η πολλά υποσχόμενη εξτρέμ Μαρία Τάσιου και η Ανδρομάχη Δάδιου.