Κασεμίρο: «Δεν είμαστε το μεγάλο φαβορί»
Ο Κασεμίρο αναφέρθηκε στην παρουσία της Βραζιλίας στο ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Ο Κασεμίρο θεωρεί ότι το γεγονός πως η Βραζιλία δεν συγκαταλέγεται στα κορυφαία φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για τη «σελεσάο» στη διοργάνωση που αρχίζει την επόμενη εβδομάδα στη Βόρεια Αμερική.
Η Βραζιλία, που διεκδικεί το έκτο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ιστορίας της, βρίσκεται πίσω από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία, τη νικήτρια του Μουντιάλ 2018 Γαλλία και την Αγγλία στις εκτιμήσεις των στοιχηματικών εταιρειών για το τουρνουά που θα διεξαχθεί από τις 11 Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου.
«Δεν είμαστε το μεγάλο φαβορί. Φυσικά βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και διαθέτουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο, με συνδυασμό εμπειρίας και νεανικού ταλέντου», δήλωσε ο έμπειρος μέσος στο κανάλι της FIFA.
«Ίσως αυτή τη φορά να βρισκόμαστε ένα βήμα πίσω, αλλά αυτό μας κρατά σε εγρήγορση και αυτό είναι πάντα θετικό. Θέλουμε να πάμε εκεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να πραγματοποιήσουμε ένα εξαιρετικό Παγκόσμιο Κύπελλο», πρόσθεσε.