Μίτσελ: «Χαρίσαμε δικό μας παιχνίδι»!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ μίλησε για την ισοπαλία της ομάδας του στο Φάληρο με τον Άρη, αλλά και την συνέχεια της προσπάθειας για την κατάκτηση του τίτλου

Μίτσελ: «Χαρίσαμε δικό μας παιχνίδι»!

O τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, μετά το 2-2 με τον Άρη τόνισε πως η ομάδα του... χάρισε το βαθμό στους φιλοξενούμενους.

Υπογράμμισε ωστόσο ότι η ομάδα του θα συνεχίσει να παίζει όπως μέχρι το 70’ του αγώνα με τον Άρη και όχι όπως στα τελευταία 20’.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μίτσελ στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ήταν μία έκπληξη και για εμένα, γιατί παίζαμε σε πολύ καλό επίπεδο. Έπρεπε να κάνουμε κάποιες αναγκαστικές αλλαγές όπως του Μπα, του Χουάνγκ και του Κανός. Κάναμε κάποιες αλλαγές και μετά το 2-1 ήμασταν ανασφαλείς. Χαρίσαμε ένα παιχνίδι που είχαμε υπό τον έλεγχό μας.

Πραγματικά όταν οι ομάδες είναι τόσο κοντά η μία στην άλλη και τα ματς είναι συνεχόμενα, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο λάθους. Θα συνεχίσουμε να παίζουμε σε καλό επίπεδο, όπως το κάναμε και στα πρώτα 70 λεπτά . Αν παίξουμε έτσι, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα στη συνέχεια, αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Για το γεγονός ότι έπαιξε χωρίς σέντερ φορ στο τέλος: «Όταν έχει τελειώσει ένα ματς είναι εύκολο να αναλύεις ένα παιχνίδι γνωρίζοντας το αποτέλεσμα. Σήμερα για 70 λεπτά ήμουν ο καλύτερος προπονητής του κόσμου και για τα υπόλοιπα λεπτά δεν είμαι».