Καπέλο: «Ηλίθιος ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, αλαζονικός ο Κριστιάνο Ρονάλντο»

Ο Ιταλός προπονητής Φάμπιο Καπέλο αναφέρθηκε στη στάση του Αργεντινού τερματοφύλακα Εμιλιάνο Μαρτίνες μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Καπέλο: «Ηλίθιος ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, αλαζονικός ο Κριστιάνο Ρονάλντο»

Στις εντυπώσεις του από το Παγκόσμιο Κύπελλο αναφέρθηκε ο Φάμπιο Καπέλο και μίλησε μεταξύ άλλων τόσο για τη συμπεριφορά του Εμιλιάνο Μαρτίνες κατά τη διάρκεια της απονομής μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή, όσο και για τη γενικότερη παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Για την άσεμνη χειρονομία του Μαρτίνες μετά την παραλαβή του χρυσού γαντιού - του βραβείου για τον καλύτερο τερματοφύλακα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξή του στην «Corriere della Sera» είπε πως… «είναι ηλίθιος», ενώ για τον Πορτογάλο επιθετικό, ο οποίος έλυσε και τη συνεργασία του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σημείωσε:

«Με όλα όσα έχει καταφέρει στην καριέρα του δεν κάνει να μιλώ για τον παίκτη, αλλά για το timing. Ήταν αλαζονικός. Πήρε τις προσφορές χωρίς να βρει ομάδα που να τον πιστεύει. Έγινε λίγο δυσκίνητος για μια ομάδα».

Τέλος, για τον Καρίμ Μπενζεμά στην εθνική Γαλλίας και το πως διαχειρίστηκε ο προπονητής, Ντιντιέ Ντεσάν, τον παίκτη μετά τον τραυματισμό του, υπογράμμισε:

«Ναι, το καταλαβαίνω γιατί έκανα το ίδιο πράγμα με τον Σαβίτσεβιτς πριν από το Διηπειρωτικό Κύπελλο το 1993 (σ.σ. με τη Μίλαν εναντίον της Σάο Πάολο, ήττα των Λομβαρδών με 2-3). Μόλις το πρωί του αγώνα έμαθα ότι ήταν ικανός να παίξει, τότε που είχα ήδη προετοιμάσει τα πάντα με τον Ραντουτσόιου. Από σεβασμό, δεν τον άφησα να παίξει. Ένιωσα ότι συμπεριφέρθηκα καλά στην ομάδα. Αλλά υπάρχει ακόμα ένα αναπάντητο ερώτημα».