Με κούκλα... Εμπαπέ στα χέρια στην πομπή της Εθνικής Αργεντινής ο Εμιλιάνο Μαρτίνες!

Ο γκολκίπερ της Εθνικής Αργεντινής Εμιλιάνο Μαρτίνες έκανε πάλι όλους να μιλούν για εκείνον, αφού εμφανίστηκε στο ανοικτό πούλμαν με κούκλα που είχε προσαρμόσει πάνω της φωτογραφία του, συνοφρυωμένου, Κιλιάν Εμπαπέ!

Με κούκλα... Εμπαπέ στα χέρια στην πομπή της Εθνικής Αργεντινής ο Εμιλιάνο Μαρτίνες!

Σαν να μην έφτανε η κίνηση του να προσαρμώσει το βραβείο του καλύτερου γκολκίπερ του Μουντιάλ σε ...επίμαχο σημείο του σώματος του, άμα τη παραλαβή του, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες έκανε άπαντες να μιλούν για εκείνον και τον χαρακτήρα του (κι όχι για απίθανα προσόντα του...) αφού εμφανίστηκε στην φιέστα στους δρόμους του Μπουένος Άιρες με μια κούκλα στην οποία είχε προσαρμώσει φωτογραφία του -συνοφρυωμένου- προσώπου του Κιλιάν Εμπαπέ!

Παρότι ο Αργεντινός κίπερ μετά το τέλος του αγώνα εμφανίστηκε να παρηγορεί τον Γάλλο, διεθνή, άσο - ο οποίος σκόραρε τέσσερις φορές εναντίον του στον τελικό (χατ τρικ και το εύστοχο πέναλτι) - όχι μόνο ήταν ο εμπνευστής του... ενός λεπτού σιγή για τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, στα Αργεντίνικα αποδυτήρια του Λουσάιλ, αλλά ακολούθησε αυτό στην φιέστα.

Στο ανοιχτό πούλμαν ο γκολκίπερ της Άστον Βίλα εμφανίστηκε με μία κούκλα - μωρό, η οποία στο κεφάλι της είχε κολλημένο το πρόσωπο του Εμπαπέ με μία γκριμάτσα στενοχώριας.

Η κούκλα ήταν στην αγκαλιά του Μαρτίνες, με τον Λιονέλ Μέσι δίπλα του να μην δείχνει διάθεση να σταματήσει το ...τρολάρισμα του συμπαίκτη του σε συλλογικό επίπεδο από τον συμπατριώτη του!