Γαλλία: Προς παραμονή ο Ντιντιέ Ντεσάν ως το 2026

Ο Ντιντιέ Ντεσάν αναμένεται να παραμείνει στην εθνική Γαλλίας μέχρι το 2026, σύμφωνα με την «L’ Equipe», κόντρα στις φήμες που ήθελαν τον Ζινεντίν Ζιντάν να τον διαδέχεται στον πάγκο.

Γαλλία: Προς παραμονή ο Ντιντιέ Ντεσάν ως το 2026

Με τον Ντιντιέ Ντεσάν στην τεχνική της ηγεσία θα συνεχίσει να πορεύεται η εθνική ομάδα της Γαλλίας, κόντρα στις φήμες που ήθελαν τον εκλέκτορα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος να αποχωρεί από το πόστο του.

Δημοσιεύματα το προηγούμενο διάστημα υποστήριζαν πως ο Ζινεντίν Ζιντάν επρόκειτο να αναλάβει τα «ηνία» των «τρικολόρ» μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Όπως υπογραμμίζει όμως η «L’ Equipe», οι ιθύνοντες της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας είναι ικανοποιημένοι με την πορεία των «μπλε» υπό την καθοδήγηση του Ντεσάν και σκοπεύουν να τον διατηρήσουν στον πάγκο μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα συνδιοργανώσουν ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδάς.

Αν επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι ο Ζιντάν να αναλάβει εκ νέου κάποιον σύλλογο για να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα.