Μουντιάλ 2022: Ο Γκέτσε πανηγύρισε με τον γιό του την κούπα του Μέσι! (vid)

Ο Μάριο Γκέτσε, οκτώ χρόνια αφότου «πλήγωσε» τον Λιονέλ Μέσι στο Μουντιάλ του 2014 με τη φανέλα της Γερμανίας, πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου από τον Αργεντινό μαζί με τον γιό του! Δείτε το βίντεο.

Μουντιάλ 2022: Ο Γκέτσε πανηγύρισε με τον γιό του την κούπα του Μέσι! (vid)

Πριν από οκτώ χρόνια στα γήπεδα της Βραζιλίας η Αργεντινή είχε φτάσει για πρώτη φορά σε τελικό Μουντιάλ με τον Λιονέλ Μέσι στη σύνθεσή της, όμως τότε δεν ήταν γραφτό. Βλέπετε, η Γερμανία επικράτησε με 1-0 στην παράταση και στέφθηκε πρωταθλήτρια κόσμου για τέταρτη φορά στην ιστορία της.

Ο βασικός... υπεύθυνος για εκείνη την κούπα ήταν ο Μάριο Γκέτσε, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 88' και με δικό του γκολ στο 113' είχε χαρίσει το τρόπαιο στα «πάντσερ». Οκτώ χρόνια μετά, ωστόσο, ο «δήμιος» της Αργεντινής πανηγύρισε με την ψυχή του την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την παρέα του Μέσι!

Σε ένα βίντεο που όπως ήταν φυσικό έγινε viral εν... ριπή οφθαλμού, ο νυν άσος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης πανηγυρίζει έξαλλα τη νίκη της Αργεντινής μαζί με τον γιό του, ο οποίος δεν έχει κλείσει καν ακόμη τα 3 χρόνια ζωής!

Δείτε παρακάτω το όμορφο βίντεο με τον 30χρονο χαφ: