Ρεγκραγκί: «Είμαι ενοχλημένος που πρέπει να παίξουμε αυτό το παιχνίδι»

Ο τεχνικός του Μαρόκου, Βαλίντ Ρεγκραγκί δήλωσε πως το να επιστρέφεις στο γήπεδο μετά την απογοήτευση του ημιτελικού είναι πολύ δύσκολο ενόψει του Μικρού Τελικού του Μουντιάλ 2022 απέναντι στην Κροατία (17:00, ΑΝΤ1). 

Ρεγκραγκί: «Είμαι ενοχλημένος που πρέπει να παίξουμε αυτό το παιχνίδι»

Το Μαρόκο αντιμετωπίζει την Κροατία το Σάββατο (17/12, 17:00) στον μικρό τελικό του Μουντιάλ 2022, με τον προπονητή των Αφρικανών, Γουαλίντ Ρεγκραγκί, να μιλάει για την αναμέτρηση.

Ο 47χρονος τεχνικός ανέφερε πως είναι πολύ δύσκολο να αγωνίζεσαι λίγες μέρες μετά τη μεγάλη απογοήτευση του αποκλεισμού στα ημιτελικά, ενώ δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο της επικείμενης αντιπάλου του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Μαρόκου:

«Είμαι ενοχλημένος που πρέπει να παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Το να επιστρέφεις στο γήπεδο αφού έχεις βιώσει την τόσο μεγάλη απογοήτευση του αποκλεισμού στα ημιτελικά, είναι πάντα πολύ δύσκολο. Είναι τρελό που οι δύο χώρες θα κοντραριστούν μετά την απογοήτευση που βίωσαν. Προσπαθούμε να το αντιμετωπίζουμε θετικά, αλλά είναι δύσκολο».

«Ήθελα να παίξουμε την Κυριακή, όχι το Σάββατο. Αλλά είπα στους παίκτες μου πως αυτό θα είναι το έβδομο παιχνίδι μας στο φετινό Μουντιάλ και για αυτό θα πρέπει να είμαστε περήφανοι. Γνωρίζουμε πως η Κροατία είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της φετινής διοργάνωσης. Πολλοί έλεγαν πως η γενιά τους έχει τελειώσει μετά το 0-0 εναντίον μας, αλλά έκαναν ένα φανταστικό τουρνουά».