Γαλλία: Δεν προπονήθηκαν και είναι αμφίβολοι για τον τελικό οι Ερναντέζ και Τσουαμενί

Νέο σοκ για την εθνική ομάδα της Γαλλίας, καθώς δεν προπονήθηκαν σήμερα (16/12) ούτε οι Τεό Ερναντέζ και Ορελιέν Τσουαμενί, με τη συμμετοχή τους στον τελικό κόντρα στην Αργεντινή την Κυριακή (18/12 - 17:00) να κρίνεται αμφίβολη.

Γαλλία: Δεν προπονήθηκαν και είναι αμφίβολοι για τον τελικό οι Ερναντέζ και Τσουαμενί

Νοσοκομείο θυμίζει τις τελευταίες μέρες η εθνική ομάδα της Γαλλίας. Μετά τα κρούσματα ίωσης που έχουν ξεσπάσει στην ομάδα και έχουν αφήσει εκτός προπονήσεων τους Αντριέν Ραμπιό, Νταγιότ Ουπαμεκανό, Κίνγκσλεϊ Κομάν, Ραφαέλ Βαράν και Ιμπραΐμα Κονατέ, ακόμη δύο νέα προβλήματα προέκυψαν.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το γαλλικό «RMC», σήμερα δεν προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα ούτε οι Ορελιέν Τσουαμενί και Τεό Ερναντέζ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης έχει υποστεί μία μικρή θλάση στο ισχίο ενώ ο αριστερός μπακ της Μίλαν, o οποίος είχε σκοράρει και στο ματς ενάντια στο Μαρόκο στον ημιτελικό, είχε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο, με τη συμμετοχή και των δύο να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Έτσι, ο Ντιντιέ Ντεσάν έχει να διαχειριστεί πάρα πολλά προβλήματα, καθώς συνολικά σήμερα δεν προπονήθηκαν επτά παίκτες των «τρικολόρ», οι οποίοι όλοι λογίζονται ως βασικοί και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.