Πιτσιρικάς αυτοσχεδίασε φανέλα του Λιονέλ Μέσι και θα παραλάβει τη γνήσια! (pic)

Ένας μικρός θαυμαστής της Αργεντινής από το Εκουαδόρ αυτοσχεδίασε φανέλα του Μέσι, ζωγραφίζοντας με μαύρο μαρκαδόρο σε χαρτί, τόσο το νούμερο της φανέλας όσο και το όνομα του ειδώλου του. Κερδίζοντας έτσι, με το σπαθί του μία γνήσια εμφάνιση του 35χρονου σούπερ σταρ!

Πιτσιρικάς αυτοσχεδίασε φανέλα του Λιονέλ Μέσι και θα παραλάβει τη γνήσια! (pic)

Πιο συγκεκριμένα, με την κίνησή του να φτιάξει στο πίσω μέρος μιας λευκής μπλούζας μία ποδοσφαιρική φανέλα με δύο κομμάτια χαρτί στο ένα αναγράφονταν το επώνυμο του Μέσι στο επάνω μέρος και λίγα εκατοστά πιο κάτω υπήρχε ο αριθμός 10. Ενώ σε άλλο κομμάτι χαρτιού υπήρχε το σήμα της εθνικής Αργεντινής με τα δύο αστέρια όσα και τα παγκόσμια κύπελλα που έχει κατακτήσει. Με αποτέλεσμα το αγόρι από την πόλη Κουένκα να συγκινήσει το ποδοσφαιρικό κοινό.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε σε κατάστημα όπου ο πιτσιρικάς παρακολούθησε τον ημιτελικό της Αργεντινής με την Κροατία. Γρήγορα έγινε δημοφιλής στα κοινωνικά δίκτυα και συγκεκριμένα στο τουίτερ (twitter) και ανάμεσα σε εκατοντάδες χρήστες, υπήρχαν δημοσιογράφοι και ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος που έψαξαν να βρουν πού βρίσκεται για να του χαρίσουν τη φανέλα του Μέσι.

Οι δηλώσεις του πιτσιρικά μόλις έμαθε ότι θα παραλάβει τη γνήσια μπλούζα το Λίο ήταν οι εξής:

«Ένιωσα πολύ καλά, γιατί δεν θα έχω πλέον χαρτιά κολλημένα στην μπλούζα μου. Έτσι θα μπορώ να δω το επόμενο παιχνίδι του Μέσι πιο άνετα. Η φανέλα και το να δω τον Μέσι παγκόσμιο πρωταθλητή είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο μου».

Ο Τζερόνιμο Μπεναβίδες, γνωστός και ως Μόμο, ο οποίος ήταν η φωνή της εθνικής Αργεντινής στα γήπεδα του Κατάρ, τόνισε χαρακτηριστικά ότι:

«Tο παιδί είναι από το Εκουαδόρ, αν ήταν στην Αργεντινή θα του έδινα κατευθείαν μία φανέλα. Αλλά αν κάποιος από τον Ισημερινό τον ξέρει, θα την αγοράσω από εδώ και θα τη στείλω».

Ακολούθησε επικοινωνία και το όνειρο του μικρού θα γίνει πραγματικότητα...