Ζιρού: «Δεν είναι μόνο ο Μέσι στην Αργεντινή»

Ο επιθετικός της Γαλλίας, Ολιβιέ Ζιρού μίλησε για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή.

Ζιρού: «Δεν είναι μόνο ο Μέσι στην Αργεντινή»

Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ ανάμεσα στην Γαλλία και την Αργεντινή. Ο Ολιβιέ Ζιρού που έχει κάνει ένα εντυπωσιακό τουρνουά, μίλησε για το μεγάλο ματς με τους «αλμπισελέστε», τονίζοντας ότι η Αργεντινή δεν είναι μόνο ο Λιονέλ Μέσι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο επιθετικός των «τρικολόρ»:
Για την την Αργεντινή και τον Μέσι: «Ο Μέσι είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν θα του επιτρέψουμε να απολαύσει την βραδιά του τελικού. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και να σηκώσουμε ένα ακόμα Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον σταματήσουμε. Αλλά δεν υπάρχει μόνο ο Μέσι στην Αργεντινή. Έχουν και άλλους εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δουλεύουν για την ομάδα. Αυτό είναι που τους κάνει τόσο ισχυρούς».
Για το γεγονός ότι είχαν ξανασυναντηθεί οι δύο ομάδες το 2018 στο Μουντιάλ της Ρωσίας: «Θυμάμαι το 2018, ο Καντέ τον ακολουθούσε σε ολόκληρο το παιχνίδι. Αυτή τη φορά δεν γνωρίζω ακόμα ποιο θα είναι το πλάνο μας. Θα το δούμε με τον προπονητή μας τις επόμενες μέρες».
Για την δεύτερη σερί παρουσία της Γαλλίας σε τελικό Μουντιάλ: «Είναι φανταστικό το ότι βρισκόμαστε ξανά στον τελικό, τέσσερα χρόνια μετά τη Μόσχα. Συνεχίζουμε να έχουμε εξαιρετική ομάδα και πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Φτάσαμε ως εδώ με την αξία μας και προσπαθήσαμε πάρα πολύ για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Τώρα θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το τρίτο μας Μουντιάλ. Είμαστε τυχεροί που έχουμε μια ομάδα με πολύ ταλέντο και νεαρούς ποδοσφαιριστές. Επίσης, έχουμε παίκτες έμπειρους, οι οποίοι το 2018 είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε έναν τελικό Μουντιάλ».