Κροατικός Τύπος: «Η FIFA θέλει να πάρει ο Μέσι το Μουντιάλ»

Τα «βέλη» του κατά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας εξαπέλυσε ο κροατικός Τύπος, υποστηρίζοντας πως πρόθεση της FIFA είναι να κατακτήσει ο Μέσι και η Αργεντινή το Μουντιάλ στο Κατάρ.

Κροατικός Τύπος: «Η FIFA θέλει να πάρει ο Μέσι το Μουντιάλ»

Ό,τι περνά από το χέρι της κάνει η FIFA προκειμένου ο Λιονέλ Μέσι και η εθνική ομάδα της Αργεντινής να κατακτήσουν το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα του Κατάρ.

Αυτό υποστηρίζει ο Τύπος της Κροατίας, μία μέρα μετά την ήττα της «χρβάτσκα» με 3-0 από την «αλμπισελέστε» στα ημιτελικά του Μουντιάλ, που στέρησε την ευκαιρία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας να βρεθεί σε έναν δεύτερο σερί τελικό της διοργάνωση, μετά την επιτυχία του 2018 στη Ρωσία.

Πιο συγκεκριμένα, οι Κροάτες «φωνάζουν» για το πέναλτι που κέρδισε η Αργεντινή και άνοιξε το σκορ με τον Μέσι στο μεταξύ τους ματς, ενώ μεταξύ άλλων η «Sportske Novosti» σημειώνει:

«Το γεγονός ότι ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν αναδείχθηκε παίκτης του αγώνα (και όχι ο Χούλιαν Αλβάρες που κέρδισε το πέναλτι και σκόραρε 2 φορές) το αποδεικνύει».

Την ίδια στιγμή, η «Slobodna Dalmacija», κατηγορεί τον Μασιμιλιάνο Ιράτι, τον ίδιο VAR του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018: «Έχει πάρει ξανά αποφάσεις εναντίον της Κροατίας. Απλά λάθη αξιολόγησης;».