Βρέθηκε νεκρός και τρίτος δημοσιογράφος στο Κατάρ (pic)

Μετά τους Γκραντ Γουάλ και Καλίντ Αλ Μισλάμ και τρίτος δημοσιογράφος, απεσταλμένος για να καλύψει το Παγκόσμιο Κύπελλο, νεκρός στο Κατάρ.

Βρέθηκε νεκρός και τρίτος δημοσιογράφος στο Κατάρ (pic)

Πρόκειται για τον Ρότζερ Πιρς, έναν 65χρονο άνδρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 21 Νοεμβρίου, αλλά ο θάνατός του έγινε γνωστός τώρα.

Ο Πιρς, ο οποίος εργαζόταν στο βρετανικό δίκτυο ITV, φέρεται να πέθανε λίγο πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης των ΗΠΑ - Ουαλία (21/11 - 21:00) για τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Το ITV έστειλε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του δημοσιογράφου, ο οποίος είχε μακρά θητεία στην κάλυψη αθλητικών γεγονότων.

Αυτός ο θάνατος όπως είπαμε έρχεται να προστεθεί σε άλλους δύο θανάτους. Στον ξαφνικό θάνατο του Αμερικανού δημοσιογράφου, Γκραντ Γουόλ, (καρδιακό επεισόδιο) και στο θάνατο ενός φωτορεπόρτερ από το Κατάρ που έχασε επίσης τη ζωή του καθώς κάλυπτε το μεγάλο γεγονός, το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Καλίντ Αλ-Μισλάμ, δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού Al Kass TV, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την κάλυψη του φετινό Παγκοσμίου Κυπέλλου άφησε την τελευταία του πνοή εν ώρα καθήκοντος, δίχως να έχουν γνωστοποιηθεί λεπτομέρειες περί του θανάτου του.