Πέρισιτς - Μουντιάλ 2022: «Όλα πιθανά μετά τη Βραζιλία»

Δηλώσεις αναφορικά με τις πιθανότητας της Εθνικής Κροατίας να φτάσει στον τελικό του Μουντιάλ του Κατάρ παραχώρησε ο Ιβάν Πέρισιτς

Πέρισιτς - Μουντιάλ 2022: «Όλα πιθανά μετά τη Βραζιλία»

Η Κροατία αφού απέκλεισε τη Βραζιλία αντιμετωπίζει την Αργεντινή στον ημιτελικό του Μουντιάλ του Κατάρ (13/12, 9:00μμ) και ο Ιβάν Πέρισιτς αναφέρθηκε στις πιθανότητες που έχει η ομάδα του να φτάσει σε δεύτερο συνεχόμενο τελικό μετά το 2018 στη Ρωσία.

Ο άσος της Τότεναμ έφερε ως παράδειγμα τον ημιτελικό του 2018 κόντρα στην Αγγλία, λέγοντας πως όλα είναι πιθανά.

Σε ερώτηση για το αν έχει μιλήσει με τον πρώην συμπαίκτη του στην Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνεζ, αλλά και τον νυν στην Τότεναμ, Ρομέρο, από το στρατόπεδο της Αργεντινής είπε πως δεν έχουν μιλήσει πρόσφατα αλλά τους περιμένει 100% έτοιμους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον ημιτελικό με την Αργεντινή: «Μετά τον προημιτελικό με τη Βραζιλία, τα πάντα είναι πιθανά. Θα βάλουμε τα δυνατά μας κάνοντας ότι περνάει από το χέρι μας για να φτάσουμε στον τελικό. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Και η Αγγλία στον ημιτελικό του 2018 είχε καλή ομάδα όπως και η Αργεντινή τώρα, πολλά εξαρτώνται από εμάς».

Για του Ρομέρο και Λαουτάρο: «Δεν έχουμε μιλήσει τις τελευταίες ημέρες, είχαμε μια μικρή επαφή κατά τη διάρκεια των ομίλων. Ξέρω ότι και οι δύο ζουν και αναπνέουν για τη χώρα τους και ανυπομονούν για να αγωνίζονται με την Αργεντινή. Είχαμε μιλήσει αρκετά τόσο στο Μιλάνο όσο και στο Λονδίνο, ξέρω ότι θα είναι στο 100% όπως και εμείς».