Αγγλία: Όλα ανοιχτά για Σαουθγκέιτ, σενάρια για διαδόχους

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ στην Εθνική Αγγλίας, Ρότζερς, Τούχελ και Ποτσετίνο υποψήφιοι διάδοχοι σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ.

Αγγλία: Όλα ανοιχτά για Σαουθγκέιτ, σενάρια για διαδόχους

Η Εθνική Αγγλίας δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει ούτε στο Κατάρ το όνειρο της κατάκτησης του Παγκόσμιου Κυπέλλου μετά την ήττα της από την Γαλλία στην προημιτελική φάση, με το μέλλον του Γκάρεθ Σουθγκέιτ να παραμένει αβέβαιο.

Ο Άγγλος ομοσπονδιακός τεχνικός δεν κρίνεται αποτυχημένος καθώς οι εμφανίσεις της Αγγλίας ήταν καλές, ακόμη και στο ματς που έχασε την πρόκριση. Όμως στο «Νησί» δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ακόμη και παραίτησής του αν δεν αποφασιστεί από την ίδια την ομοσπονδία η αντικατάστασή του.

Υπάρχουν συγκεκριμένα σενάρια στο θέμα της διαδοχής του, αν και κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για τη συνέχεια, από τη στιγμή που και οι ίδιοι οι Άγγλοι τονίζουν το ενδεχόμενο να συνεχίσει η Εθνική με τον ίδιο προπονητή.

Πάντως σε όλα τα ρεπορτάζ αναφέρονται τρεις υποψήφιοι εφόσον δεν συνεχίζει ο Σαουθγκέιτ, όλοι με καλή γνώση του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο Τόμας Τούχελ και ο Μπρένταν Ρότζερς.